Els duels del Barça contra els equips de Rafa Benítez

Els duels del Barça contra els equips de Rafa Benítez

Els blaugranes s’han enfrontat fins a 12 ocasions contra el tècnic madrileny amb un balanç de 7 victòries, 1 empat i 4 derrotes

[[DES_1]] Rafa Benítez es tornarà a enfrontar al FC Barcelona en Lliga aquest dissabte després de 12 temporades. Aquest cop ho farà per primera vegada com a tècnic del Reial Madrid i en un Clàssic més que interessant en què els blaugranes tindran l’oportunitat de distanciar-se de sis punts dels blancs si aconsegueixen la victòria. El primer duel contra Benítez es remunta a la temporada 1995/96. Aleshores, el madrileny dirigia el Valladolid. Els dos partits van acabar amb victòria blaugrana, tant al José Zorrilla (0-2) com al Camp Nou (1-0).

El següent equip amb el qual Benítez es va veure les cares contra el Barça va ser l’Extremadura durant el curs 1998/99. En tots dos casos, el Barça també es va imposar tant a casa (1-0) com a domicili (1-2). Aquest últim partit té la curiositat que l’actual tècnic culer, Luis Enrique, va marcar una de les dues dianes que va suposar el triomf.

Enfrontaments de magnitud

Benítez va fer el salt al València la temporada 2001/02 i durant tres temporades es va enfrontar al Barça en sis ocasions, de les quals els culers en van guanyar 2, en van empatar 1 i en van perdre 3. L’última ocasió que Barça i Benítez es van tornar a trobar va ser la temporada 2006/07 en l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions quan el madrileny dirigia el Liverpool. En el partit d’anada es van imposar els anglesos per 1-2 al Camp Nou, però a la tornada la victòria blaugrana a Anfield per 0-1 no va ser suficient per passar l’eliminatòria. Així doncs, aquest dissabte Barça i Benítez intensificaran els seus duels en un Clàssic d'alt nivell al Santiago Bernabéu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut