Primera victòria de l’Argentina en el camí al Mundial (0-1)

Javier Mascherano ha capitanejat el triomf de l’’albiceleste’ a Colòmbia, gràcies a un solitari gol de Biglia a la primera part

En la quarta jornada de la fase de classificació per al Mundial 2018 ha arribat la primera victòria de l’Argentina. Després de sumar dos empats i una derrota, el combinat de Gerardo ‘Tata’ Martino ha sumat els tres punts en el duel d’aquest dimarts a Colòmbia. Amb Javier Mascherano com a titular i capitanejant l’equip, l’’albiceleste’ s’ha imposat a l’equip ‘cafeter’ per la mínima (0-1) gràcies a un solitari gol de Lucas Biglia a la priemra part. El company de Mascherano al mig del camp argentí ha aprofitat una assistència de Lavezzi, seguida d’una errada defensiva, però donar els tres punts als de Martino.

Aquesta és la primera victòria argentina en el camí al Mundial 2018. Amb aquests tres punts, l’’albiceleste’ suma cinc punts de 12 possibles i comença a apropar-se a la zona alta del grup de classificació.

Empat d’Arda, i victòria de Munir

Mentre a Sud-Amèrica es disputen partits de classificació per al Mundial, a Europa s’han seguit jugant partits amistosos de preparació per a l’Eurocopa de l’estiu vinent. I aquest dimarts ha jugat Arda Turan amb el combinat de Turquia. Els turcs han rebut la selecció de Grècia, i el partit ha acabat amb empat a zero. El blaugrana ha tornat a ser titular i ha estat substituït en el minut 93 de partit.

Per la seva banda, la selecció espanyola Sub-21 ha disputat un altre partit de classificació per a l’Europeu de la categoria. Després de golejar Geòrgia, el conjunt d’Albert Celades ha superat aquest dimarts el combinat de Croàcia per un ajustat 2-3. El blaugrana Munir s’ha quedat a la banqueta en aquesta ocasió, mentre que Halilovic, jugador del Barça cedit a l’Sporting de Gijón, ha disputat tot el matx en el bàndol local.