El Barça organitza el seu primer simpòsium de tecnologia i esport

El Barça organitza el seu primer simpòsium de tecnologia i esport

Experts internacionals es donen cita a les instal·lacions del Camp Nou per posar en comú les últimes novetats en aquest sector

El Club acollirà dijous 19 de novembre, entre les 9.30 i les 18 hores, el primer simpòsium de tecnologia aplicada al món de l’esport, on hi participaran experts d’abast mundial. Es tracta d’un esdeveniment dirigit únicament a professionals del sector, ja sigui des de l’àmbit de l’esport com del de la indústria. Atès el perfil dels assistents, el simpòsium vol tenir un impacte important en l’àmbit internacional, principalment als Estats Units i l’Àsia.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, que el Barça organitza conjuntament amb la col·laboració de l’escola de negocis ESADE, i Oracle, una de les empreses líders en l’àrea de la tecnologia, és oferir un fòrum mundial per al debat sobre l’impacte de la tecnologia i l’anàlisi de dades sobre l’esport i el rendiment empresarial, centrat en el futbol.

El director general del Club, Nacho Mestre, serà l’encarregat d’obrir la jornada i donar la benvinguda als assistents. Una jornada, aquesta, que es dividirà en dues vessants ben diferenciades: una, focalitzada en la tecnologia aplicada al rendiment esportiu, i una altra, en la tecnologia aplicada al model de negoci.

Entre els participants s’hi troben especialistes de diferents àmbits. En l’esportiu, hi haurà representants d’equips de l’NBA com els Boston Celtics i els Orlando Magic; de l’NFL com els San Francisco 49ers, els Miami Dolphins i els Dallas Cowboys; i del futbol europeu com el París Saint-Germain, l’AS Roma, o el Liverpool. La LFP i la Bundesliga també hi seran representades.

Nota: Es tracta d’un esdeveniment dirigit únicament a professionals del sector, i no està obert als mitjans informatius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut