Mesures extraordinàries per al partit Barça-Roma

Mesures extraordinàries per al partit Barça-Roma

El FC Barcelona i els Mossos d'Esquadra estableixen mesures extraordinàries de seguretat per al partit de Champions de dimarts al Camp Nou

Amb motiu del partit de Champions League, entre el FC Barcelona i l’AS Roma, que s’ha de celebrar dimarts que ve, 24 de novembre, al Camp Nou, el FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra han establert un conjunt de mesures extraordinàries per augmentar la seguretat dels espectadors que assisteixin al Camp Nou.

Un cop repassats tots els protocols habituals de seguretat, el Club i els Mossos d’Esquadra han establert les mesures addicionals següents:

1.- Els accessos a l’Estadi s’obriran tres hores abans del partit. Es recomana a tots els aficionats que arribin amb prou temps al Camp Nou.

2.- Per poder entrar al recinte de l’Estadi s’haurà de tenir una entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada. En cap cas es permetrà l’entrada al recinte presentant només el carnet de soci.

3.- No es permetrà entrar al Camp Nou amb motxilles, maletes, ronyoneres o bosses de grans dimensions.

4.- A partir de les 14 hores del dimarts, 24 de novembre, el Museu i la FC Botiga Megastore tancaran les seves portes al públic.

5.- Els vehicles autoritzats per accedir al recinte de l’Estadi també hauran de portar, obligatòriament, la seva acreditació, sense excepció. Tots els ocupants d’aquests vehicles també hauran de portar la seva corresponent acreditació, entrada per al partit o el carnet de soci i l’abonament de la temporada.

6.- Els aparcaments del Club oberts al públic no abonat, quedaran tancats a partir de les 8 del matí del dimarts dia 24 de novembre. A partir d’aquella hora es retiraran els vehicles que encara hi hagi, excepte els autocars que s’hi podran estar fins a les 14 hores.

7.- No es podrà aparcar al perímetre del Camp Nou a partir de les 8 del matí del dimarts, 24 de novembre.

8.- El partit entre els equips juvenils del FC Barcelona i l’AS Roma, de la UEFA Youth League, que es jugava al Miniestadi, dimarts a les 16 hores, s’avançarà a les 12 hores, per motius d’operativa.

El FC Barcelona i els Mossos d’Esquadra agraeixen la col·laboració i comprensió dels socis i aficionats, davant d’aquestes mesures necessàries per millorar la seguretat de tots.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut