Els 18 convocats del FC Barcelona per jugar contra la Roma

Els 18 convocats del FC Barcelona per jugar contra la Roma

Luis Enrique donat la llista de convocats amb la novetat de Samper, del filial. Mascherano és baixa per lesió i Sandro i Masip queden fora per decisió tècnica

Luis Enrique ha donat a conèixer aquest matí la llista de 18 jugadors convocats per al partit d'aquest dimarts (20.45 hores), al Camp Nou, contra l'AS Roma corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. La principal novetat de la llista és el jugador del Barça B Sergi Samper. El tècnic blaugrana té les baixes per lesió de Rafinha -que va signar la seva renovació-, Douglas i Mascherano. L'argentí és baixa després de patir una contusió a la cuixa durant la disputa del Clàssic al Santiago Bernabéu. Sandro Ramírez i Jordi Masip, per la seva banda, queden fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Així doncs, els 18 convocats per rebre a la Roma són els següents: Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Bartra, Munir, Jordi Alba, S.Roberto, Adriano, Vermaelen, Mathieu i Samper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut