El Barça se suma a la subhasta solidària d’ampolles exclusives de Coca-Cola per al Banc dels Aliments

El Barça se suma a la subhasta solidària d’ampolles exclusives de Coca-Cola per al Banc dels Aliments

Els jugadors Suárez, Iniesta, Piqué, Rakitic i Busquets han signat una de les ampolles que seran subhastades

El FC Barcelona s’ha sumat a la iniciativa ‘Ampolla Solidària’, impulsada per Coca-Cola i el Banc dels Aliments, que consisteix en la subhasta de 29 ampolles de Coca-Cola signades per futbolistes de Primera i Segona Divisió, entre els quals hi ha cinc jugadors del Club: Suárez, Iniesta, Piqué, Rakitic i Busquets.

Tots els interessats podran licitar fins al proper 9 de desembre a través del web de Coca-Cola per les 29 ampolles, que compten amb la rúbrica dels diferents jugadors. Un cop finalitzada la subhasta, amb els fons obtinguts, el Banc dels Aliments ajudarà les famílies i persones que estiguin en situació de necessitat. A més, per cada euro recaptat, Coca-Cola donarà un litre de beguda al Banc dels Aliments.

La iniciativa, que suposa l’inici de la campanya de Nadal de Coca-Cola #hazfelizaalguien, es va presentar dilluns al Banc dels Aliments de Barcelona, i va comptar amb la participació d’Enric Roca, patró de la Fundació del FC Barcelona; Eduard Arruga, president de la Fundació Banc dels Aliments; Jesús Osuna, representant de Coca-Cola Iberian Partners, i Ramon Soley, patró de la Fundació RCD Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut