Quatre partits de vital importància per al Barça d'hoquei abans de tancar un 2015 extraordinari

Quatre partits de vital importància per al Barça d'hoquei abans de tancar un 2015 extraordinari

SHUM Balder Técnica, Moritz Vendrell, Porto Fidelidade i Club Patí Vic, els rivals dels de Ricard Muñoz en aquest final d’any Tots els partits seran televisats per Barça TV (SHUM i Vendrell) i per Esport3 (Porto i Vic)

Comença el mes de desembre i s’apropa el final del 2015. Abans de tancar un any que ha estat sensacional pel que fa a títols -quatre en l’any natural entre la Lliga Europea, l’Ok Lliga, la Supercopa d’Espanya i la Copa Continental- al afrontar partits de gran entitat i cabdals per a la resta del curs entre la competició domèstica i la Lliga Europea. Cada partit és més important que l’anterior i no es pot fallar.

Maçanet i Vendrell

El primer rival serà el SHUM Balder Técnica de Maçanet. L’equip de La Selva visita el Palau Blaugrana aquest divendres 4, a les 21 hores, amb les càmeres de Barça TV en directe. Els blaugranes, tercers classificats empatats amb el segon amb 21 punts, volen acabar el mes de desembre el mes amunt possible i al Palau no es poden escapar punts. El segon rival que visitarà el feu blaugrana serà el Moritz Vendrell. Serà el dimarts 8 de desembre –festiu- a les 12.30 hores i també en directe per Barça TV. L’equip vendrellenc sap què és superar els blaugranes, ja que a la final de la Lliga Catalana va vèncer els blaugranes a la tanda de faltes directes.

Partit clau europeu

Sense molt temps per recuperar-se els de Ricard Muñoz rebran el dissabte 12, a les 11.30 hores i en directe per Esport3, el Porto Fidelidade. L’equip portuguès va vèncer els catalans per 1-0 en la tercera jornada i, per tant, cal superar-los per més d’un gol per aspirar a la primera posició del grup i no dependre de tercers. El matx es clau ja que, si es certifica el pas als quarts de final de forma matemàtica, la tornada de l’eliminatòria de quarts de final pot ser al Palau Blaugrana o a domicili, fet que pot dificultar l’aventura europea. Per tant, la victòria és clau per al futur en el grup A.

El 2015 es tanca a Vic

De nou el Club Patí Vic serà protagonista en aquest final de 2015. I és que després de les finals de la Copa del Rei i de la Lliga Europea el matx que es disputarà a Vic serà l’últim de l’any i, si tots dos equips, guanyen els seus partits (el Vic rep el Noia i visitarà l’Igualada) arribaran a aquest partit amb una diferència de 4 punts que el Barça Lassa vol retallar per seguir escalant posicions a la Lliga.

El matx, programat per al 19 de desembre, encara no té l’hora confirmada però podrà seguir-se per televisió, ja que el canal Esport3 el donarà en directe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut