Com és el SHUM Maçanet? Analitzem el pròxim rival del Barça Lassa

Com és el SHUM Maçanet? Analitzem el pròxim rival del Barça Lassa

Ha guanyat tres partits dels nou disputats fins ara i compta amb un dels equips més joves de la categoria Lluís Ferrer, amb vuit gols, és el màxim realitzador de l’equip de La Selva, que ha tornat aquest curs a l’OK Lliga

El SHUM Balder Técnica és un clàssic de l’hoquei patins. Aquest divendres, a les 21 hores, la Secció Hoquei Unió Maçanetenca (SHUM) visita el Palau Blaugrana després d’haver encadenat tres victòries en els últims quatre partits disputats. L’inici de temporada va ser complicat per a l’equip que entrena Rodri, però en les últimes setmanes l’equip ha donat un pas endavant.

Equip amb diferents armes

És un equip que juga molt a guanyar l’esquena al defensor i amb molt xut exterior. Compta amb tres especialistes a pilota aturada com: Gelmà, Neves i García. No juga un hoquei conservador i, per tant, vindrà al Palau Blaugrana amb el seu estil. Sergi Parra compta amb u contra u molt efectiu, mentre que Lluís Ferrer, el seu màxim golejador,  és un interior de tota la vida i treu profit a prop de porteria. Ignasi López, exblaugrana com Ferrer, també és un interior clar.

A més, compten amb Adrià Martos ‘Sais’, que és un jugador de llarg recorregut tant en defensa com en atac i a la porteria hi actua Linu, que té molta experiència a la categoria. Tots ells estan entrenats per Jordi Rodríguez ‘Rodri’, que com a jugador va ser un dels millors xutadors de l’OK Lliga.

La classificació

Actualment ocupa la 13à posició a la taula amb 9 punts. Ha guanyat tres partits i n’ha perdut sis, tot i que molts d’ells els ha tingut a tocar. Ha marcat 30 gols i n’ha rebut 32, per tant és un equip molt equilibrat en defensa i atac. Lluís Ferrer (8 gols), Sergi Parra (6) i Diogo Neves (6) -tots ells a pilota aturada-, els perills més grans de cara a porteria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut