Wilde millora cada temporada

Wilde millora cada temporada

El brasiler és el màxim golejador del Barça Lassa aquesta temporada amb 14 dianes i està a 12 gols d’arribar als 400 gols marcats a la LNFS

Wilde va arribar al Barça Lassa a l’estiu del 2010 provinent d’ElPozo Múrcia després de consolidar-se com un dels millors golejadors a la LNFS. I des de llavors, s’ha convertit en un dels referents dels esquemes ofensius de Marc Carmona.

El pivot va néixer a Oros Ceará (Brasil) el 14 d’abril del 1981 i després de destacar en diferents equips del campionat brasiler, el Xota navarrès es va decidir a incorporar-lo a la seva disciplina. El seu gran rendiment va fer que ElPozo Múrcia el fitxés i va estar-s’hi cinc temporades amb un grapat d’èxits individuals i col·lectius. Quan el Barça es va fixar en ell, no va tenir dubtes i va decidir venir al Barça Lassa per continuar la seva ratxa de títols.

Sempre amb olfacte golejador

Des de la seva arribada a la LNFS, Wilde ha fet un total de 388 gols a la Lliga en les 13 temporades que ha estat jugant a l’estat espanyol. S’ha convertit en un perill constant de les defenses rivals i saben que el brasiler es pot treure de seguida un xut que acabi al fons de la xarxa de la seva porteria.

I amb el Barça el seu olfacte golejador no ha canviat gens. En les cinc temporades i mitja que ha estat vestint la samarreta del FC Barcelona, Wilde ha totalitzat 227 gols en totes les competicions. 151 a la Lliga, 30 a la Copa del Rei, 20 a la Copa d’Espanya, 22 en competicions europees i quatre a la Supercopa d’Espanya. A més, ha estat capaç de fer 7 hat-tricks amb el Barça Lassa i en quatre ocasions ha marcat quatre gols en les diferents competicions que els blaugranes han disputat.

Una temporada per emmarcar

Però com els bons vins, el brasiler millora amb els anys. Aquesta temporada és el màxim golejador del Barça Lassa amb 14 gols i està empatat com a màxim golejador del campionat amb Chino del Burela Pescados Rubén i Juan Carlos del Peníscola RehabMedic. Amb els culers ja ha fet quatre doblets a la LNFS i ha estat titular en 10 dels 13 partits disputats en Lliga. Però la seva importància a l’equip no es resumeix només en la seva aportació ofensiva. És el segon jugador que més recuperacions fa, amb 88, només superat per Jesús Aicardo amb 90. A més, amb les seves cinc assistències és el cinquè màxim passador de l’equip.

Ara fa uns dies, Marc Carmona, entrenador del Barça Lassa, va parlar d’ell i el va posar d’exemple per a la resta de jugadors: “Wilde és incombustible. És un exemple per a tots per la seva professionalitat i per com sap competir. Hi ha dies que no està encertat i decideix des de la defensa. Té compromís. És un luxe tenir-lo a la plantilla”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut