Escollits els deu joves socis que gaudiran de la Llotja Jove

Escollits els deu joves socis que gaudiran de la Llotja Jove

El dissabte 12 de desembre seguiran el partit Barça-Dépor des de la Llotja Presidencial

Deu joves socis blaugrana tindran l’oportunitat de seguir des de la Llotja Presidencial del Camp Nou el partit de Lliga que jugaran dissabte el Barça i el Deportivo de la Corunya, gràcies a la iniciativa Llotja Jove, impulsada des de l’Àrea Social del Club.

Aquesta acció, que se celebra des de fa algunes temporades, té la finalitat d’obrir la Llotja Presidencial als socis més joves amb la finalitat d’apropar-los a l’Entitat i fidelitzar la seva pertinença al FC Barcelona.

L’elecció dels deu joves que compartiran la Llotja amb el president, directius i altres personalitats assistents al partit s’ha fet per mitjà d’un sorteig que va tenir lloc a la sala Ricard Maxenchs amb la presència del directiu del FC Barcelona i responsable de la Comissió de Joves, Oriol Tomàs, i del notari Gerard Conesa. L’elecció es va dur a terme entre un total de 2.192 joves compresos entre la franja dels 16 i els 18 anys socis del Club.

A través d’un sorteig informàtic públic davant de notari es van extreure els números dels deu primers escollits i una llista de reserva. Després que l’Àrea Social s’hagi posat en contacte amb els socis agraciats, s’ha configurat la llista definitiva dels deu joves que podran gaudir dissabte, 12 de desembre, de les instal·lacions i els serveis de la Llotja Presidencial i viure l’ambient d’un partit d’una manera molt especial.

Oriol Tomàs: "Estem valorant noves opcions per potenciar aquesta relació amb els joves”

Segons el directiu Oriol Tomàs, “la voluntat d’aquesta Junta és la d’apropar-se als joves i desenvolupar la relació amb els socis més joves. Dins d’aquest marc cal situar la iniciativa de la Llotja Jove, que dóna l’oportunitat a deu joves de conviure durant un partit a la Llotja Presidencial. Al llarg de la temporada ja funciona la Llotja Oberta, que permet que en cada partit hi hagi cinc socis convidats a la Llotja Presidencial, però en el cas dels joves ho fem en un sol partit, però ja estem valorant noves opcions per potenciar aquesta relació amb els joves”.

Els deu socis premiats amb la Llotja Jove són els següents:

Clau i nom del soci

154859 Xavier Sánchez Roger

585108 Helena Vela Garcia

174074 Christian Ramos Herrero

161315 Mireia Ramos Torrent

558946 Anna Ballester Vila-Pagés

605469 Joel Blancafort i Caballero

172875 Mar Vidal-Folch i Angerri

159905 Ignasi Jordà i Castilla

562221 Carla Murcia Gallejones

606573 Alex Ferré Janer

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut