Aprovats els nous membres de la Comissió de Disciplina

Aprovats els nous membres de la Comissió de Disciplina

Els acords principals de la reunió ordinària de la Junta Directiva d'aquest dijous 10 de desembre

La Junta Directiva, en la seva reunió ordinària celebrada aquest dijous a les oficines del Club, ha aprovat el nomenament dels nous membres de la Comissió de Disciplina. El càrrec de president de la Comissió de Disciplina l’ostentarà Jordi Calsamiglia i Blancafort, secretari de la Junta Directiva.

Els altre quatre membres de la Comissió són:

Josep Maria Mir Padullés (9 de novembre del 1956; soci 74.860), advocat especialista en dret civil, processal, penal i dret esportiu. Va ser president del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Espanyola d’Atletisme, durant 18 anys, i àrbitre jurista del Tribunal Arbitral de l’Esport (TAD) al Comitè Olímpic Espanyol, entre altres càrrecs. Va ser atleta del FC Barcelona (1969-1981) i és membre de la Comissió Esportiva d’Atletisme del Club, des de l’any 2010.

Salvador Bartolomé Codina (16 de juny del 1960, soci 98.501), advocat especialista en fusions i adquisicions i propietat intel·lectual. La seva col·laboració amb el Harvard Negotiation Project li va permetre desenvolupar el seu perfil d’expert en negociació, i ha organitzat diferents trobades negociadores entre països en conflicte, així com nombroses activitats relacionades amb la negociació en l’àmbit empresarial. És ponent habitual en conferències legals internacionals i des del 2014 és officer del Media Law Committee de la International Bar Association.

Alejandro Tintoré Espuny (12 de juny del 1963, soci 90.891), advocat, màster en dret societari i postgrau en dret internacional privat. Les seves principals àrees de pràctica són el dret mercantil, el concursal i el processal. És secretari del consell d’administració de diferents societats i vocal de la Comissió d’Honoraris del Col·legi d’Advocats de Barcelona, del Consell Editor de la revista Economist & Jurist i del Consell de l’Institut Superior de Dret i Economia.

Marta Simorra Oliver (17 de març del 1976, sòcia 45.553), advocada especialista en dret administratiu i en especial en dret urbanístic. Compta amb una àmplia experiència en assessorament i funcionament d’administracions públiques i, en particular, en l’àmbit de l’administració local, atès que va iniciar la seva carrera professional a l’Àrea de Planificació Territorial de l’Ajuntament de Viladecans. Ha col·laborat amb bufets especialitzats en dret administratiu i urbanisme, assessorant tant a particulars com a administracions públiques.

D’altra banda, la Junta ha valorat la situació actual del desplegament dels programes de compliment normatiu dissenyats per diferents consultores per al Club. Per tal de continuar amb la tasca d’implantació d’aquests programes, inicialment assumida per l’equip executiu del Club, la Junta ha decidit obrir el procés de selecció de la figura del Compliance Officer que assumirà una empresa externa de consultoria en recursos humans, per a la seva contractació a partir del mes de gener del 2016.

Finalment s’han presentat a la Junta la primera i la segona equipació que lluirà l’equip de futbol la temporada 2016/17.

En acabat, la Junta Directiva ha celebrat el tradicional dinar de Nadal.

La pròxima reunió de la Junta tindrà lloc el dilluns 11 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut