Inaugurada la primera FCBotiga a Mèxic

Inaugurada la primera FCBotiga a Mèxic

Ubicat al centre històric de la capital mexicana, el nou espai posa a disposició dels socis i aficionats blaugrana de la regió tota la línia oficial del FC Barcelona

El FC Barcelona va inaugurar el dijous passat la que és la seva primera FCBotiga a Mèxic. Amb un espai de 85 m2, la botiga es troba al carrer Bolívar, 36, de la capital mexicana, just al seu centre històric. Van assistir a l’acte d’inauguració l’exjugador blaugrana Hristo Stóitxkov, així com els periodistes mexicans Ricardo Murguía i Jorge Sánchez, conductors de l’esdeveniment.

Mitjançant aquesta obertura, els socis i aficionats del Club a Mèxic tindran a partir d’ara a la seva disposició tota la línia oficial de marxandatge del FC Barcelona. Des de les equipacions oficials per a aquesta temporada o la d’entrenament, passant per la línia més informal de carrer, així com calçat esportiu que utilitzen els jugadors del primer equip i tota mena d’accessoris.

Amb l’objectiu de dur a terme un projecte d’expansió de les botigues oficials del FC Barcelona que donés resposta a l’alt seguiment del Club, FCBMerchandising, l’empresa gestora dels drets de retail del FC Barcelona, va arribar a un acord amb un operador local. El mateix operador també s’ha fet càrrec de la gestió de la versió digital de la nova FCBotiga dins del territori mexicà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut