Amistosos contra la selecció catalana sub-18 i sub-16

Amistosos contra la selecció catalana sub-18 i sub-16

Un combinat juvenil dirigit per Gabri Garcia i Quique Álvarez s’ha imposat (1-0) a la sub-18 catalana, mentre que el Cadet ha perdut (0-2) contra la sub-16 Fins a sis jugadors blaugrana han jugat amb la sub-16 catalana i quatre amb la sub-18

Amb l'objectiu de fer un partit d’entrenament per preparar-se per a la primera fase del Campionat d’Espanya, les seleccions catalanes sub-18 i sub-16 van visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper per jugar contra un combinat juvenil i un de cadet. Es va donar la circumstància que, per un dia, molts blaugranes van jugar contra el seu equip, i molts companys, entre ells. De fet, un total de deu jugadors entre les dues seleccions van canviar la samarreta blaugrana per la quadribarrada.

Victòria juvenil i derrota cadet

El combinat juvenil dirigit, per Gabri Garcia i Quique Álvarez i format per jugadors del Juvenil A i del Juvenil B, es va imposar (1-0) a la sub-18 catalana gràcies a un gol d’Èric Montes de penal. Tot i així, els blaugranes van dominar el partit i van tenir més oportunitats de gol, com un travesser d’Adrià Vilanova. Carles Pérez, Jordi Mboula, Òscar Mingueza i Oriol Busquets van jugar amb Catalunya contra els seus companys d’equip. D’altra banda, el Cadet va cedir (0-2) contra la sub-16 catalana, que comptava amb sis blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut