Així és el Club Patí Vic, el pròxim rival del Barça Lassa

Així és el Club Patí Vic, el pròxim rival del Barça Lassa

L’equip vigatà ha disputat onze partits d’OK Lliga i encara no coneix la derrota: nou triomfs i dos empats Compten amb un equip que combina l’experiència de Bancells i Ordeig amb el present i joventut de Grau, Font i Rodríguez

El Club Patí Vic és un dels equips més equilibrat de la competició. Combina experiència i veterania amb joventut i compta amb un balanç de gols a favor i en contra que demostra la seva solidesa. És l’equip menys golejat de l’OK Lliga amb 19 gols en contra en 11 partits i n’ha marcat un total de 42, sent el tercer equip més golejador. Per tant, no necessita fer grans golejades per aconseguir victòries. Actualment és el líder amb 29 punts, dos més que el Barça Lassa i el Liceo de la Corunya, i és l’únic equip invicte de la competició.

Ordeig equilibra i Font resol

L’exblaugrana Mia Ordeig és un dels jugadors més importants a l’esquema del també entrenador exblaugrana Ferran Pujalte. Ordeig ordena i equilibra l’equip, a banda de veure porteria amb facilitat, ja que fins al moment ja ha marcat 9 gols. Romà Bancells és l’altre estilet defensiu dels vigatans, que al davant compten amb un dels jugadors més en forma del moment: Ferran Font. El jove jugador de 19 anys ja ha aconseguit 15 gols en deu partits i a Europa és el màxim golejador de la Lliga Europea amb 8 gols. També aporta desequilibri Cristian Rodríguez -10 gols- i per darrere hi ha diversos joves de gran nivell i que cada cop tenen més protagonisme: Martí Casas, Roger Presas i Jordi Burgaya.

Obren les línies de passada

Pel que fa al joc del líder de la competició, l’equip de Pujalte té una defensa molt bona i estructurada que permet la sortida al contraatac. Un cop arriben a l’atac els jugadors vigatans busquen obrir les línies de passada separant els jugadors per, d’aquesta manera, afavorir l’u contra u de jugadors habilidosos com Font o potents com Cristian Rodríguez, que, per cert, va estar durant set anys a les categories inferiors del Barça. Finalment, cal destacar que el Vic compta amb molt bons passadors com Ordeig, Bancells o Presas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut