Gerard López: “Esperem acabar l’any amb bones sensacions”

Gerard López: “Esperem acabar l’any amb bones sensacions”

El tècnic del filial ha parlat del rival d’aquest dissabte, l’Eldense, abans de visitar el Nuevo Pepico Amat a les 17 hores L’Eldense ocupa la vuitena posició amb 23 punts, a 5 de la zona de play-off, i té Cañadas, amb sis gols, com a màxim golejador

El filial blaugrana visita aquest dissabte (17 hores / Esport 3) l’estadi Nuevo Pepico Amat de l’Eldense. Els també blaugranes no perden al seu camp des del 25 d’octubre contra L’Hospitalet (0-1). De fet, tan sols han perdut dos partits, l’altre a la tercera jornada contra el València Mestalla (0-2). El Barça B vol intentar ser el tercer equip a fer-ho.

Competir bé per poder puntuar

El tècnic del filial, Gerard López, ha atès Barça TV i www.fcbarcelona.cat com a prèvia del partit d’aquest dissabte, en què ha dit: “És l’últim partit de l’any, esperem acabar amb bones sensacions”. “Portem quatre de sis punts possibles, i tant de bo puguem acabar així l’any, estem creant moltes ocasions de gol malgrat no aconseguir materialitzar-les”, afegia el de Granollers. Sobre el rival: “Tenen 26 punts i estan en una zona tranquil·la, tot i que si els guanyem els podem posar en problemes. Fan un futbol atractiu, competitiu, i són una de les sorpreses de la temporada ja que l’any passat van patir per salvar-se”. El míster del Barça B avisa sobre el potencial de l’Eldense: “Han tret punts als darrers minuts a base d’intentar-ho, al seu camp l’afició pressiona. Haurem de competir bé per poder puntuar, que és l’objectiu”. Finalment, Gerard desitjava un 2016 millor per al filial: “L’any vinent, sens dubte, serà millor. Després d’un any i un període difícil per al Club per la situació, ara s’obre un termini de mercat que hem d’aprofitar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut