Les vacances del FC Barcelona Lassa per Nadal

Les vacances del FC Barcelona Lassa per Nadal

El Barça Lassa gaudirà de les vacances de Nadal i els jugadors de Marc Carmona tornaran a l’activitat el dilluns 28 de desembre

Marc Carmona i els seus jugadors començaran un petit període de vacances abans d’encarar un període important de la temporada. Els blaugrana no tornaran a entrenar-se fins el dilluns 28 de desembre, quan  prepararan el segon partit de la segona volta davant del Jumilla Bodegas Carchelo . Aquest primer duel del 2016 es jugarà a Múrcia. Així doncs, després del duel d’aquest dimarts contra els aragonesos del DLink Saragossa, els culers tindran uns dies per desconnectar i passar uns dies amb les seves famílies.

L’equip tornarà a l’activitat el dilluns 28 de desembre, el dia que es farà el sorteig de la Copa d’Espanya a Guadalajara, amb la presència del blaugrana Sergio Lozano. El madrileny serà el representant culer al sorteig que decidirà el rival als quarts de final d’una competició que el Barça Lassa ha guanyat tres temporades. Aquesta fase de la competició es jugarà el més de març, amb l’objectiu de conquistar un títol que la temporada passada es va escapar en la final davant el Jaén Paraíso Interior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut