Rècord d'assistència en la V Diada del Soci Solidari

Rècord d'assistència en la V Diada del Soci Solidari

El partit de Copa del Rei entre el Barça i el Villanovense reuneix 67.703 espectadors al Camp Nou, la millor entrada de les darrers cinc edicions

La Diada del Soci Solidari celebrada avui al Camp Nou amb motiu del partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, entre el FC Barcelona i el CF Villanovense, ha reunit a l’Estadi 67.703 espectadors, xifra que significa el rècord d’assistència de les cinc edicions celebrades. L’èxit de la jornada d’avui consolida una iniciativa d’una gran vàlua social i totalment consolidada en el calendari del Club, que té com a objectiu oferir a col·lectius socials la possibilitat de presenciar un partit al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis abonats a l’Estadi.

La gran resposta de participació que ha tingut la crida de la diada solidària i la implicació de les 200 entitats col·laboradores, encarregades de repartir les invitacions del partit a 1.500  col·lectius beneficiaris, ha permès viure una gran festa solidària, amb un clar protagonisme de persones, adults i nens, il·lusionades per poder presenciar un partit del Barça al Camp Nou.

Un altre fet que ha beneficiat la participació ha estat que aquest any el partit ha començat a les 20 hores, una hora més adecuada per facilitar la presència de públic.

Les dades d’assistència de les cinc edicions del Partit Solidari han estat les següents:

  • 2011     L’Hospitalet       (dijous 22 de desembre, 22 h)               56.480 espectadors
  • 2012     Alabès              (dimecres 28 de novembre, 21.30 h)      57.655 espectadors
  • 2013     Cartagena         (dimecres 18 de desembre. 22 h)          47.280 espectadors
  • 2014     Osca                 (dimarts 16 de desembre. 22 h)            44.844 espectadors
  • 2015     Villanovense      (dimecres 2 de desembre. 20 h)            67.703 espectadors

La principal novetat d’aquesta edició va ser un canvi en el procediment de les alliberacions de les localitats del socis abonats. D’entrada, sota el lema ‘Tots som solidaris’ es van alliberar totes les localitats del Camp Nou, un cop esgotat un termini de temps durant el qual els socis abonats van poder confirmar la seva presència al partit omplint un formulari a la web del Club.

Aquest nou procediment va permetre disposar de més entrades, i amb major antel·lació, per ser repartides entre els membres dels col·lectius socials de les entitats col·laboradores beneficiàries.

Al llarg d’aquesta setmana i durant el dia d’avui, aquells socis abonats que han volgut acudir a l’Estadi han pogut fer-ho, recollint prèviament una entrada premium alternativa en les diferents taquilles del recinte.

El Club agraeix a tots els socis abonats la seva col·laboració i solidaritat per fer realitat el somni de molts nens i moltes persones que han pogut assistir a un partit al Camp Nou per primera vegada a la seva vida.

Més de 100 localitats ocupades per cadires de rodes

Per primer cop a l’Estadi s’ha superat la disponibilitat de 100 localitats reservades a persones amb cadires de rodes i als seus acompanyants. Aquest increment ha estat possible gràcies a la instal·lació d’una plataforma a la primera graderia lateral amb 55 places disponibles, que s’han sumat als 48 que es reparteixen en els dos gols, obtenint un total de 103 localitats, totes elles ocupades avui.

Abans de l’inici del partit, un grup de joves de l’Associació Catalana de Síndrome de Down s’han fet una foto a la gespa amb els jugadors del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut