Fans sense límits a l'hotel de concentració

Fans sense límits a l'hotel de concentració

La Michiko Okazaki, una noia japonesa de Misaki, és sòcia des del 2004 i s’ha demanat festa a la feina per veure la semifinal contra el Guangzhou Evergrande

La passió pel Barça al Japó queda demostrada en dies com aquest. Dies de partit. Un munt de seguidors culers s’apropen a l’hotel de concentració de l’equip, el Royal Park Hotel, per mirar d’aconseguir una fotografia o una signatura dels seus ídols. Qualsevol record els farà feliços. Una d’aquestes persones és la Michiko Okazaki, una noia japonesa que és sòcia des del 2004 i que s’ha demanat festa a la feina per poder viure de ben a prop la jornada de partit.

La Michiko ha fet dues hores de tren des de Misaki, una localitat situada a uns 50 quilòmetres de Yokohama, per poder fer realitat el seu somni: veure l’estrena del FC Barcelona al Mundial de Clubs 2015. Ja va fer-ho el 2006 i el 2011, quan els blaugranes també van venir al Japó per disputar la mateixa competició.

Ella, però, es va fer sòcia una mica abans. El 2004, quan l’equip dirigit per Frank Rijkaard va dur a terme la gira per terres asiàtiques. Llavors els seus herois eren Larsson, Van Bronckhorst i Saviola. Ara el seu preferit és Iniesta. Duu una bufanda amb el seu nom i també acompanyen la Michiko un munt d’objectes que la delaten com una autèntica fan. Entre aquests, els Estatuts del Club.

De totes les edats

Com la Michiko, que va tenir l’oportunitat de ser al Camp Nou amb motiu de la consecució de la Lliga 2009/10, molts altres fans japonesos esperen a la porta de l’hotel. N’hi ha de totes les edats. Nens com el Takeshi, que ha fet campana a l’escola –amb el permís dels seus pares- per poder veure de prop algun dels seus dos ídols, Leo Messi i Neymar Jr. O joves com el Yoshimi, que fins i tot s’atreveix amb el català. Tots ells assistiran al partit contra el Guangzhou.

Poc importen el fred i les hores d’espera. Els japonesos són gent disciplinada, pacient, que aguarda en silenci l’arribada dels jugadors. Quan apareguin, es desfermarà l’eufòria. Són fans sense límits en un país boig pel Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut