Barça-Espanyol, als vuitens de final de la Copa del Rei

Barça-Espanyol, als vuitens de final de la Copa del Rei

El partit d’anada es disputarà al Camp Nou el 5 o el 6 de gener, mentre que la tornada serà al Power8 Stadium el 12 o el 13 de gener

Aquest divendres s’ha celebrat el sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei a la seu de la RFEF, a Madrid. Un sorteig que ha decidit que el rival del FC Barcelona en la propera ronda de la Copa serà l’Espanyol, amb el partit d’anada al Camp Nou. El Barça jugarà el primer enfrontament el 5 o el 6 de gener, mentre que la tornada serà una setmana després, el 12 o el 13 de gener.

Seran dos derbis més a l’inici del 2016. I és que cal recordar que el dissabte 2 a les 16 hores el Barça i l’Espanyol disputen el partit de la 18a jornada de Lliga, a Cornellà-El Prat. Uns dies després els dos conjunts es jugaran el pas als quarts de final de la Copa.

El Barça-Espanyol de Copa serà un enfrontament molt repetit. Històricament s'han enfrontat en 32 ocasions en aquesta competició, amb un balanç favorable als culers. Dels 32 enfrontaments, 17 han acabat amb victòria blaugrana, nou amb triomf blanc-i-blau i sis amb empat. El precedent més recent és el de la temporada 2008/09, en què el Barça va eliminar l'Espanyol als quarts de final de la Copa després d'empatar (0-0) a l'anada i de guanyar per 3-2 en el partit decisiu al Camp Nou.

Aquests són tots els aparellaments que han quedat decidits als vuitens de final de la Copa del Rei:

FC Barcelona – RCD Espanyol
València CF – Granada CF
CD Mirandés – Deportivo de la Corunya
Cadis CF – RC Celta de Vigo
Betis – Sevilla FC
Athletic Club – Vila-real CF
SD Eibar – UD Las Palmas
Rayo Vallecano – Atlètic de Madrid

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut