Josep Maria Bartomeu, protagonista als mitjans informatius a Dubai

Josep Maria Bartomeu, protagonista als mitjans informatius a Dubai

El president del FC Barcelona declara a la televisió MBC i al diari Gulf News que “hem de continuar treballant amb energia i prenent decisions valentes sense perdre el sentit comú”

En una trobada amb la cadena de televisió MBC en el marc de la 10a International Sports Conference de Dubai, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha destacat la importància que té el fet que els candidats a la presidència de la FIFA pensin en els clubs: “Volem que es parli de futbol, només de futbol”, ha declarat Bartomeu.

Davant la pregunta “què més pot fer el president del FC Barcelona per millorar l’actual situació del Club?”, Bartomeu ha respost que “hi ha moltes coses per fer, tenim més esports, la Fundació, els nens, mantenir el nivell d’excel·lència… És difícil continuar en aquesta posició, hem de millorar per no decebre els nostres socis i seguidors”, ha dit Bartomeu.

El president del FC Barcelona ha explicat davant les càmeres de la MBC: “Hem guanyat molt títols i això és molt positiu per als nostres propietaris, els socis i aficionats, però també hem passat anys en què no hem aconseguit tants èxits… Ara, amb Messi, estem molt feliços, però hem de continuar treballant amb energia i prenent decisions valentes sense perdre el sentit comú”.

Prèviament a aquesta entrevista, Bartomeu ha estat el centre d’interès dels mitjans locals i internacionals i ha aprofitat per ressaltar la importància del jugador argentí del FC Barcelona: “Per a mi no és només el millor jugador del món, sinó de tota la història del futbol”.

Sobre la relació amb Qatar Airways, Bartomeu ha declarat: “Tenim una bona relació basada en la confiança i ens han ajudat molt com a patrocinadors. Som al cim del futbol, en part pel seu ajut i col·laboració. Volem que això continuï perquè volem seguir creixent”.

El president del FC Barcelona ha lloat la decisió de fitxar Neymar Jr i ha reiterat que el Club va fer les coses bé en l'operació del seu fitxatge.

Bartomeu ha explicat també a la cadena que “el sentit comú guia la filosofia del Club des del principi. Totes les decisions estan preses pensant en l’esport. Les persones passen però la pilota  continua al centre. L’esport és el centre. El joc del futbol és el realment important. Nosaltres intentem traslladar als aficionats el millor de nosaltres mateixos i per a nosaltres l’objectiu és intentar jugar bé”.

Tal com va succeir a l'estiu passat durant la Gira pels EUA i darrerament al Japó, la presència del primer equip desperta una gran expectació mediàtica. “Aquest és l’exemple que hem de seguir treballant, no podem decebre els nostres aficionats”.

La cadena de TV Middle East Broadcasting Center (MBC) pertany al principal grup de comunicació de la Unió dels Emirats Àrabs  (UEA), el MBC Group. Es tracta d’un conglomerat que va néixer a Londres l'any 1991 i que es va traslladar a Dubai el 2002. El grup compta amb diversos canals d’informació i entreteniment de gran acceptació al món.

Poc després d’atendre la MBC, Bartomeu ha mantingut una trobada amb el Gulf News, un dels diaris més destacats de l’Orient Mitjà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut