Escuts i Cartells abans del Barça-Celta

Escuts i Cartells abans del Barça-Celta

Les instal·lacions del FC Barcelona van ser testimoni d’una nova jornada penyística per recordar

L’activitat penyística no s’atura i diumenge passat quatre Penyes van acudir al Camp Nou per viure una jornada històrica a les instal·lacions del FC Barcelona abans del partit entre el Barça i el Celta.

Més d’una vintena de persones de la Penya Barcelonista d’Atenes es van desplaçar a l’Estadi amb motiu del seu 10è Aniversari. Posteriorment a la recepció de la Penya per part del directiu de la Comissió Social Santiago de Cruylles, el president de la Federació Món, Antoni Freire, i el president de la Penya, Konstantinos Mastorakis, van poder inaugurar el seu escut a la façana del Camp Nou.

Seguidament, més de quaranta penyistes de la Peña Barcelonista Mondoñedo van acudir a descobrir el seu emblema a l’Estadi. Els honors els van fer la directiva de la Comissió Social, Elvira Pou, el president de la Federació de Galícia, Salvador Cerviño, i el president de la Penya, Xusto Fernández.

Poc després, la Penya Barcelonista Vitoria-Gasteiz Euskobarça va presentar el cartell de la VIII Trobada de Penyes Barcelonistes d’Euskadi que va coincidir, a més, amb la celebració del 25è Aniversari de la Penya. A l’acte hi va assistir el directiu Pau Vilanova i el president de la Federació d’Euskadi i de la Penya, Gorka Muñoz. La Trobada es farà el cap de setmana del 4 al 6 de març, coincidint amb el partit entre l’Eibar i el FC Barcelona.

Com a colofó final, es va presentar el cartell de la XII Baku de Penyes Barcelonistes de Canàries de la mà del directiu Pau Vilanova i del president de la Federació de Canàries i de la Peña Barcelonista Nicolas Casaus de las Palmas, José Yamal Hawach. Aquesta Trobada es durà a terme aquest cap de setmana amb motiu del partit Las Palmas - Barça.

La jornada es va arrodonir amb la golejada del Barça davant el Celta de Vigo (6-1) i un nou espectacle de Messi, Suárez i Neymar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut