Josep Maria Bartomeu destaca a Melilla el paper de les penyes en la transmissió dels valors del Barça

Josep Maria Bartomeu destaca a Melilla el paper de les penyes en la transmissió dels valors del Barça

El president blaugrana assegura davant els representants de les penyes presents al congrés d’Andalusia, Ceuta i Melilla que “volem ser un club que arribi al cor de molta gent”

El president Josep Maria Bartomeu va viatjar a la Ciutat Autonòmica per estar amb els penyistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla, que celebraven el seu congrés bianual entre l'11 i el 13 de març. Bartomeu va ser rebut  al Palau de l’Assemblea de la Ciutat Autònoma de Melilla pel president Juan José Imbroda. Posteriorment va descobrir una placa commemorativa a la seu de la PB de Melilla i va assistir al sopar de gala que es va celebrar al Reial Club Marítim d’aquesta ciutat.

Bartomeu es va dirigir als representants de les penyes per agrair la gran rebuda que ha tingut la delegació blaugrana que ell va encapçalar i que durant tot el congrés va comptar amb la presència del directiu i responsable de les penyes del Barça, Pau Vilanova; el president de la Confederació de Penyes, Antoni Guil; el membre de la Comissió Esportiva Antonio Castillo, i els exjugadors Juan Manuel Asensi, Ricardo Serna i Mohamed Nayim, membres de l’Agrupació Barça jugadors.

El president va destacar en el seu parlament la importància de les penyes: “Sou prioritàries per a nosaltres”, va assegurar. “Hem aconseguit entre tots un projecte Segle XXI que és exemplar. Quan viatjo, molta gent em pregunta quin és el secret del moviment penyístic del Barça, però això no es pot copiar, perquè nosaltres som un club diferent, i volem ser diferents, i vosaltres en sou un exemple. Tenim 150.000 penyistes; vosaltres, a Andalusia, Ceuta i Melilla sou més de 12.000, i sou els veritables ambaixadors del nostre club, com els exjugadors que tenim aquí, Asensi, Serna i Nayim”, va afirmar el president.

Bartomeu va encoratjar els penyistes a transmetre els valors del Club i va assegurar que “també hi ha un altre valor, que és el de ser del Barça i portar-lo al cor per molt lluny que estigueu de Barcelona i del Camp Nou”. “Aquest és un valor que teniu vosaltres. Us animo a transmetre i contagiar a molta gent, amb entusiasme i ganes com feu sempre, ser del Barça, i sobretot fer-ho amb respecte i humilitat”, va afegir.

Bartomeu va fer un repàs davant dels penyistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla de la situació del Club, dels reptes i projectes del full de ruta del mandat, com la Masia 360º, l’impuls de l’esport femení, la Fundació, l’FCBarcelona Universitas o l’Espai Barça: “Volem continuar sent un Club dels millors, un club de referència i ser estimats, sobretot pels nens del món, amb les accions que fem amb la Fundació i amb Unicef; continuar sent un club referent al món, que admirin la nostra manera de jugar i de fer esport. Amb això, aconseguir ser un club global, amb molts seguidors al món, a les xarxes socials, i un club que arriba al cor de molta gent”.

Amb referència a l’Espai Barça, el dirigent va explicar als penyistes: “És un projecte molt ambiciós i que necessitarà l’esforç de tots, i sobretot la comprensió de tothom. Estem molt satisfets i contents amb les propostes guanyadores del Nou Palau Blaugrana i del Nou Camp Nou. Estem convençuts que tindrem l’estadi més bonic i exemplar del món, un estadi que no s’assembla a cap altre estadi i que serà una referència mundial. Us animo que vingueu a Barcelona i visiteu l’exposició permanent perquè vegeu què serà el Barça del futur”. 

El president blaugrana també va fer una referència a la situació esportiva i va recordar que en el seu parlament de fa dos anys, al congrés celebrat a Màlaga, els va dir que l’equip que estaven fent els il·lusionaria i els ompliria d’orgull. “Ja veieu que, dos anys després, la realitat ha superat totes les expectatives. La temporada passada, amb els cinc títols aconseguits, inclòs el triplet, forma part de la història del Club. I el que és millor, les perspectives són encara millors. Tenim un equip que està en disposició de tornar a guanyar-ho tot”, va sentenciar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut