El 37è Torneig de l’Hospitalet, un repte per al Barça júnior

El 37è Torneig de l’Hospitalet, un repte per al Barça júnior

Aquest prestigiós Torneig dóna accés, en cas de guanyar, a la Final Four júnior de l’Eurolliga el pròxim mes de maig a Berlin Els blaugranes, entrenats per Alfred Julbe, aspiren a un títol a l’Hospitalet que no aconsegueixen des del 2011

[[DES_1]]El júnior del Barça de bàsquet disputarà del 4 al 6 de gener del 2016 el 37è Torneig de bàsquet júnior Ciutat de l’Hospitalet. Els blaugranes, entrenats per Alfred Julbe, buscaran tornar a regnar en un torneig que el Barça no aconsegueix des del 2011. Cal recordar que el guanyador té el bitllet assegurat per a les finals que es disputaran del 12 al 15 de Maig a Berlin durant la Final Four de l’Eurolliga.

Bamberg, Sevilla i Hospitalet, rivals

Els partits, que es disputaran al Complex Esportiu Municipal de l’Hospitalet, començaran el dilluns 4 de gener i el Barça se les haurà en la primera jornada amb el Brose Baskets Bamberg alemany (12 hores). El segon partit, també el dilluns 4, serà a les 20 hores i contra l’amfitrió, el Torrons Vicens CB L’Hospitalet. El tercer partit del grup serà contra el Baloncesto Sevilla el dimarts 5 de gener a les 16 hores, matx que pot ser decisiu per decidir els equips que passen a semifinals.

[[DES_2]]En el cas d’assolir una de les dues places que donen accès a les semifinals, els de Julbe disputarien les semifinals el dimecres 6 al matí. L’horari, a determinar segons la posició final al grup, serà a les 9.30 o a les 11.30 hores. La final del Torneig, també en cas de classificació, es jugarà el dia 6 a les 18.30 hores i en directe per Esport3.

Campions de la Copa Federació

I és que el júnior afronta l'Hospitalet amb la moral ben alta. Els d'Alfred Julbe van proclamar-se campions de la Copa Federació el dissabte 2 de gener després de superar el Joventut de Badalona a la gran final per 75-66. Prèviament, a les semifinals, els blaugranes van vèncer el CB Cornellà per 78-40.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut