El Síndic dels Socis finalitza les gestions de les tanques publicitàries als gols

El Síndic dels Socis finalitza les gestions de les tanques publicitàries als gols

Novetats al Camp Nou els dies de partit de Lliga de Campions

El Club, a proposta del Síndic dels Socis ha modificat la zona de darrera la línia de joc d’ambdós gols. Aquesta modificació ha consistit en arranjar la zona de darrera de les porteries amb gespa artificial per poder endarrerir les tanques a més de quatre metres i d’aquesta manera allunyar-les del terreny de joc i conseqüentment millorar la visió dels abonats situats darrera dels gols.

El Síndic dels Socis valora molt positivament aquest fet per part del Club, perquè soluciona una reivindicació històrica d’ella i dels socis que s’hi van dirigir al llarg d’aquests anys.

Gestions sobre la seguretat a la tercera graderia

La ubicació dels aficionats rivals a la tercera graderia, així com la problemàtica que provoca ha donat un pas endavant amb les modificacions que el Club a portat a terme a requeriment del Síndic dels Socis.

En un primer termini, s’han substituït les tanques de separació de reixat per unes de metacrilat que milloren d’una manera molt notable la visió del terreny de joc que impedient les anteriors. D’aquesta forma, els abonats propers a la tanca podran gaudir del partit més còmodament i sense els problemes de visió que provocaven les tanques anteriors.

Finalment, el Síndic dels Socis està a l’espera que es canviïn les actuals xarxes frontals per un sistema, també de metacrilat, que dificulti els possibles llançaments d’objectes als abonats de les grades inferiors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut