“Els nous venim a ajudar però també són molt importants els que hi havia fins ara”

“Els nous venim a ajudar però també són molt importants els que hi havia fins ara”

L’empat contra el Cornellà va deixar bones sensacions al filial i tres debuts, els de Dani Romera, Moisés i Fali Els dos primers van jugar els 90 minuts, mentre que l’últim jugador incorporat va ser substituït per Ros a la part final del partit

Aquest dissabte el Barça B començava la segona volta del grup tercer de la Segona Divisió B, però no va poder passar de l’empat contra un Cornellà en llocs de play-off malgrat fer mèrits per emportar-se els tres punts. Gerard López ja va poder comptar amb alguns dels seus fitxatges, i Dani Romera, Fali i Moisés van debutar de blaugrana.

A Dani Romera només li va faltar el gol

Un dels debutants aquest dissabte era l’atacant de La Cañada (Almeria) Dani Romera, que després d’uns quants mesos entrenant-se amb el filial va veure el seu somni acomplert: “Em vaig trobar bé al camp, he dit a la meva família que he gaudit jugant a futbol, i això que m’ha faltat el gol, però arribarà segur”. Sobre el partit, Romera creu que l’equip mereixia més: “Amb el control del partit hem tingut ocasions i aquest és el camí a seguir, segur que vénen els resultats i guanyarem molts partits, ara ve el millor”.

Fali confia en els reforços i en l’equip

Per la seva banda, Rafael Giménez Fali va debutar al mig del camp del filial amb només un entrenament amb l’equip, però es va sentir com un més: “Tinc la sensació d’haver pogut sumar els tres punts, però l’equip ha reaccionat bé, hem sigut un equip que després d’empatar ha volgut guanyar, i aquesta és la línia a seguir”. “Els nous reforços venim a ajudar, però també és molt important la gent que hi havia fins ara perquè també ho estaven fent molt bé. El que passa és que hi ha una dinàmica dolenta i això cal canviar-ho amb intensitat, ganes, com ho estem fent, lluitant pels partits, i això canviarà entre tots, amb els nous i amb els que hi havia”, afegia el migcampista valencià.

Moisés, amb ganes que arribés aquest dia

El lateral esquerre sevillà Moisés Delgado va veure acomplert un somni malgrat el resultat final: “Estic molt content, feia una setmana que m'entrenava i tenia moltes ganes que arribés aquest dia, un dia molt bonic”. “No ha pogut ser una victòria, però un bon debut amb un bon empat; a veure si a partir d’ara comencem amb una bona dinàmica”, va dir a Barça TV. “L’equip necessita una mica d’alegria, a veure si amb els nous reforços comencen a aixecar cap. He tingut molt bones sensacions, no es pot explicar amb paraules”, concloïa el defensa d’Utrera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut