Hockey Breganze - FC Barcelona Lassa: En joc un lloc en els quarts de final

Hockey Breganze - FC Barcelona Lassa: En joc un lloc en els quarts de final

Els blaugranes visiten aquesta nit (21h) un Breganze que també aspira al segon lloc del grup A de la Lliga Europea Un triomf català classificaria de manera matemàtica els de Ricard Muñoz per als quarts de final

No és una final, però com si ho fos. El Barça Lassa sap que aquesta nit (21h, streaming) no pot fallar en la seva primera visita a Breganze. En joc hi ha una possible classificació per als quarts de final que es confirmaria amb el triomf, però que podria allunyar-se amb una derrota, ja que els italians dependrien d’ells mateixos. Per tant, el campió d’Europa sap què hi ha en joc i de ben segur que sortirà a per totes des del primer minut.

El rival

És l’actual colíder de la Lliga italiana, amb 28 punts, els mateixos que el Forte dei Marmi. L’equip del Veneto, en constant creixement en els últims anys, compta amb jugadors de gran nivell com el davanter Gastón de Oro, que ha marcat 7 gols ja aquest curs, o els germans Cocco, Mattia i Giulio. A més, compten amb dos catalans que marquen diferències com Gerard Teixidó i Álvaro Borja Giménez i a la porteria hi ha l’internacional italià Ricardo Gnata. Tenen actualment 4 punts i amb molt a guanyar i poc a perdre.

El Barça

Ha viatjat a Breganze amb deu jugadors, entre els quals també hi ha Nil Roca, júnior que ocupa el lloc del lesionat Eduard Lamas. El quadre blaugrana té sis punts i sumant-ne tres més aquest dissabte es classificarà per als quarts de final. En cas d’empat també tindria l’accés als quarts de final gairebé garantit, ja que hauria de sumar un punt més en l’última jornada contra l’Iserlohn al Palau o esperar que l’equip italià no sumi. Per tant, l’objectiu dels campions d’Europa és tornar de Breganze amb els tres punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut