FC Barcelona Lassa B – Naturpellet Segòvia: Els blaugranes es deixen empatar a l’últim segon

Els dos equips empaten a dos en l’últim sospir

Els homes d’Andreu Plaza van empatar un partit a dos gols quan semblava que tot estava decidit, com ja van fer a la primera volta de la Lliga.

L’inici del partit va estar dominat pel conjunt culer, que va tenir diferents oportunitats de marcar, però el porter visitant les va desfer totes. Al minut set, i després d’una gran jugada d’Oussama, Esteban, que ja havia jugat amb el primer equip unes hores abans a Jaén, va inaugurar el marcador. Els segovians no van abaixar els braços i van tenir bones oportunitats per empatar, però tots dos equips van marxar als vestidors sense que el marcador es tornés a moure.

Incertesa fins al final

A la represa els visitants van pressionar i Joan Miñano va treure pilotes que els segovians ja celebraven. La circulació de pilota dels de Segòvia va fer que aquests tinguessin oportunitats per empatar, però això no va passar fins que quedava un minut, quan Alvarito va fer l’1-1 amb un potent xut amb l’esquerra. Segons després, una altra vegada Esteban va tornar a avançar els blaugranes. Però quan quedaven només cinc segons per acabar el partit i sumar els tres punts el visitant Álex Fuentes va marcar per deixar el marcador en el 2-2 final.