Navarro i Doellman, noms propis d’aquesta última jornada de la Lliga Endesa

Navarro i Doellman, noms propis d’aquesta última jornada de la Lliga Endesa

El capità blaugrana ja és el jugador amb més partits de Lliga amb la mateixa samarreta (622) i l’aler-pivot va disputar el seu partit número 200 a la competició

La d’aquest diumenge va ser una victòria coral al Gran Canaria Arena (81-96) però va ser una mica més especial per a dos jugadors del Barça Lassa. Juan Carlos Navarro va establir un nou rècord, convertint-se en el jugador amb més partits defensant la samarreta d’un mateix equip en tota la història de la Lliga, incloent tant l’antiga Lliga Nacional com l’actual època ACB. El capità blaugrana ja acumula 622 partits i ha superat Rafa Jofresa en aquesta classificació de fidelitat. Els següents d’aquesta particular llista són dos jugadors del Real Madrid: Felipe Reyes (449 partits) i Sergi Llull (337).

Navarro és el vuitè jugador en partits jugats a la Lliga Endesa; l’onzè en minuts; el sisè en punts anotats i el segon en triples. Xifres històriques per a un palmarès de somni: dues Eurolligues, vuit Lligues Endesa, sis Copes del Rei, cinc Supercopes Endesa i una Copa Korac. En aquests 622 partits de Lliga disputats fins ara, l’escorta del Barça Lassa acredita unes mitjanes de 12,6 punts anotats per partit i 2,4 assistències repartides.

Els 200 partits de Lliga de Doellman

L’aler-pivot del Barça Lassa va anotar 11 punts i va capturar tres rebots en el seu partit número 200 a la Lliga Endesa, 62 dels quals amb el Barça Lassa. Format a la Universitat de Xavier, Justin Doellman va debutar a la Lliga Endesa amb l’Alacant, la temporada 2010/11. Després de passar pel Manresa i pel València Basket, l’estiu del 2014 va aterrar a Barcelona.

Aquest curs, el ‘5’ del Barça Lassa és el setè jugador més ben valorat de la Lliga Endesa i encapçala la classificació del Més/Menys. És a dir, amb ell a la pista, els de Xavi Pascual presenten un balanç positiu de 14,2 punts de mitjana per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut