Athletic Club – FC Barcelona: La Copa entra en joc per al segon capítol

Athletic Club – FC Barcelona: La Copa entra en joc per al segon capítol

(21 hores, Canal+ Partidazo) Bascos i culers es tornen a veure les cares quatre dies després de la victòria blaugrana a la Lliga, aquest cop en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei

L’Athletic Club i el FC Barcelona disputen aquest dimecres el segon partit dels tres que han de jugar de manera quasi consecutiva. Després del 6-0 en el duel de Lliga, bascos i culers es veuen les cares als quarts de final de la Copa del Rei. L’anada és a San Mamés, on els blaugranes ja han jugat en dues ocasions aquesta temporada amb sort diversa. Després de la derrota a la Supercopa d’Espanya (4-0), els de Luis Enrique es van imposar nou dies després en partit de Lliga (0-1). Serà el cinquè duel entre tots dos equips. Aquest cop, amb la Copa del Rei en joc.

Quatre dies després d’un partit de Lliga marcat per l’expulsió de Gorka Iraizoz en els primers minuts, Luis Enrique creu que el duel d’aquest dimecres “no tindrà res a veure”. Així ho va dir en la roda de premsa prèvia, en què també va destacar el retorn d’Aritz Aduriz a l’equip basc. Després de complir sanció a la Lliga, el golejador de l’Athletic serà la principal amenaça per al partit a San Mamés. L’objectiu del Barça no és un altre que treure un resultat positiu per afrontar la tornada de la millor manera possible. Amb això al cap, Luis Enrique ha donat a conèixer una convocatòria en què no hi seran ni Bravo, Suárez, Messi, Rafinha, Jordi Alba i Mathieu.

L’Athletic Club, per la seva banda, tindrà la gran novetat del seu golejador, Aduriz, però manté una baixa important, Raúl García. A més, tal com va assegurar Luis Enrique en sala de premsa, el resultat de dissabte passat “podria ser un estímul per a l’Athletic”. A les 21 hores, a San Mamés, Barça i Athletic disputaran el segon capítol de la trilogia que acabarà amb un dels dos equips a les semifinals de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut