Trobada de Jordi Cardoner amb el Casal de l'Avi Barça

Trobada de Jordi Cardoner amb el Casal de l'Avi Barça

El vicepresident primer del FC Barcelona ha rebut aquest dimecres els membres d’aquesta agrupació, que reuneix els socis jubilats del Club

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, acompanyat del directiu Pau Vilanova, ha tingut aquest dimecres la trobada institucional habitual per aquestes dates amb els integrants del Casal de l’Avi Barça, a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana.

Jordi Cardoner, màxim responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del FC Barcelona, ha agraït a aquests socis veterans el seu barcelonisme incondicional i la seva contribució a la família blaugrana. El vicepresident ha animat els veterans del Casal a transmetre un missatge d’optimisme i alegria. “Esperem que el 2016 sigui també un any en què tots ens sentim molt feliços. La vostra experiència  us ha permès veure molts moments diferents de la nostra història, però ara us toca gaudir de les victòries i de la situació en què ens trobem. Estem molt a gust amb vosaltres i molt agraïts del vostre suport i de l’optimisme que genereu”.

El Casal de l’Avi, presidit des de l’any passat per Joaquim Gabarró, que ha pronunciat unes paraules de benvinguda, compleix aquest any el seu 27è aniversari i compta actualment amb 305 associats. Va ser creat el 1989 amb la finalitat d’acollir els socis jubilats del Club i dotar-los d’un espai de trobada on poder compartir el seu barcelonisme. Llavors el Club comptava amb uns 18.000 socis de més de 65 anys. Avui en dia el Barça té més de 32.000 socis entre 56 i 75 anys i més de 10.300 socis majors de 75 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut