FC Barcelona Femení – Oviedo Moderno: Final de volta a casa

FC Barcelona Femení – Oviedo Moderno: Final de volta a casa

12 hores, Barça TV, Esport3 i streaming a www.fcbarcelona.cat: El conjunt blaugrana busca iniciar la remuntada a la Lliga

La primera volta de la Lliga femenina es tanca aquest diumenge. El Barça, segon, rep el penúltim classificat, l’Oviedo Moderno. Fiable a Sant Joan Despí, on només ha cedit un empat, el conjunt blaugrana continua la persecució de l’Athletic Club, amb sis punts més i que s’enfronta a la mateixa hora al Granadilla.

El d’avui serà un partit especial per a Irene del Río, que fins a l’estiu passat era la capitana de l’Oviedo Moderno. Després de més d’una dècada a les files del club asturià, aquesta serà la primera vegada que s’enfronti a les seves excompanyes. Per altra banda, el tècnic Xavi Llorens continua amb les baixes de Patri Guijarro, Cristina Baudet, Pilar Garrote i Andreia Norton.

L’Oviedo Moderno arribarà a la Ciutat Esportiva amb una ratxa de cinc derrotes consecutives que l’ha situat en zona de descens, a quatre punts de la salvació. És l’equip menys golejador amb 10 dianes en 14 jornades.

Les declaracions de Xavi Llorens

“L’Oviedo jugarà un 4-3-3 com nosaltres. És un equip valent, que juga de tu a tu al rival, intentant jugar sense pilotades i amb molta velocitat al davant”.

“Ho hem de guanyar tot, no hi ha marge d’error. És el que vam fer el 2013”.

“Les jugadores s'estan entrenant supermotivades, amb moltes ganes de competir. L’actitud és immillorable en aquest inici d’any; a veure si el joc i els resultats ens acompanyen”.

Les declaracions d’Irene del Río

“Serà un partit especial per a mi, potser amb una sensació rara per ser el primer cop que visc una situació així després de dotze anys jugant amb elles. Però ja estic totalment adaptada a aquests colors i a aquest equip i amb ganes d’aconseguir els tres punts”.

“Sabem que és un equip que lluita molt, que intenta jugar i que té un sistema semblant al nostre. No ens podem deixar més punts i hem d’intentar quedar amb bones sensacions”.

“Tinc ganes de fer gols sempre. Si marco serà una mica estrany, però tant de bo tingui oportunitat de fer-ho”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut