El vòlei masculí, en posicions d’ascens

La victòria davant el San Sadurniño deixa els de Sergi Bosch en posicions d’ascens a la Superlliga

El partit jugat entre el FCBarcelona i el San Sadurniño gallec va finalitzar amb una clara victòria per als blaugranes per 3-0, amb la qual van revenjar-se de la final de la Copa del Príncep i van obtenir tres punts importantíssims de cara a l’objectiu d’ascens.

Primer set estel·lar

Al primer set els blaugranes van posar molta intensitat al joc. La distribució d’en Jordi Gens feia que els puntes Galindo i Gámiz anotessin amb facilitat, ja que el bloqueig visitant no fixava bé les posicions, tot el contrari que el blaugrana, que tancava bé i provocava en nombroses ocasions l’atac fallit dels gallecs. Primer parcial per un claríssim 25-14.

Segon període

A la segona mànega els visitants van sortir amb més força. Anaven per davant al marcador, però per poca distància, fins que al servei Eric Hernández va fer que al segon parcial l’equip ja anés per davant per 16-15, remuntést i el finalitzés per 25-21.

L’inici marca

Al tercer tram de l’enfrontament els blaugranes van començar amb una renda suficient per anar tancant el partit, amb 4-0, i uns inspirats Lanza i Bordas, juntament amb els puntes, anaven seguint amb la dinàmica anotadora i efectiva de tot l’equip. Set i partit per 25-18 per obtenir tres punts, donar un cop sobre la taula a immediats perseguidors i seguir treballant pel campionat i l’ascens.