La sol·licitud d'entrades per al partit de tornada de la Copa a València, el dimecres 3 de febrer

La sol·licitud d'entrades per al partit de tornada de la Copa a València, el dimecres 3 de febrer

El Club disposa de 227 localitats per als socis, que hauran de demanar-les al lloc web de les 10 a les 19 hores, i ofereix viatge en autocar a partir de 23 euros

El dimecres 3 de febrer, a partir de les 10 hores i fins a les 19 hores, estarà obert, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), el procés de sol·licitud d’entrades per al partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei, que disputaran el València CF i el FC Barcelona a l’estadi valencianista el dimecres 10 de febrer.

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció 'Socis' del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 335 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (227) i les penyes (57). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

El València CF encara no ha informat dels preus de les entrades i en el formulari de sol·licitud es marcarà un preu de reserva de 25 euros. La diferència de preu es pagarà en el moment de la recollida.

[[BOTOVERMELL::FORMULARI DE++SOL·LICITUD::http://taquilla.fcbarcelona.cat/esp_v2/formvalencia2016.php::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Possible sorteig

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dijous 4 de febrer se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits, i aquest mateix dia el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions per a la recollida.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a aquest partit. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida de les entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, s'haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que, amb l’autorització corresponent, recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Viatge amb autocar a partir de 23 euros

El FC Barcelona, a través de FCBViatges, ofereix la possibilitat de viatjar amb autocar a València el mateix dimecres 10 de febrer, per assistir a aquest partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei.

Tots aquells socis que vulguin donar el seu suport a l'equip i desplaçar-se a la capital valenciana, podran adquirir el seu viatge amb autocar a un preu de 23 €, mentre que el preu per als penyistes és de 28 €. Aquests preus no inclouen el cost de l'entrada a l'estadi.

En el moment de fer la sol·licitud de les localitats ja es podrà comprar directament el viatge d’un dia amb autocar. Aquesta compra quedarà supeditada al fet que el soci, si finalment calgués sorteig, tingui les entrades. La sortida amb autocar està garantida i la data límit d’inscripció és fins al dimarts 9 de febrer, a les 17 hores.

Per a més informació del viatge cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 935 215 519 o a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viajes Ecuador.

[[BOTOVERMELL::PROGRAMA DEL++DESPLAÇAMENT::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/212/891/original/AUTOCAR_VALENCIA_cat.v1454405078.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut