FCB Viatges ofereix vol d'un dia a Londres a partir de 228 euros

FCB Viatges ofereix vol d'un dia a Londres a partir de 228 euros

L’oferta només estarà disponible per a aquells socis que tinguin entrada per al partit de la Lliga de Campions contra l’Arsenal del proper 23 de febrer

El FC Barcelona ofereix als seus socis la possibilitat de viatjar a Londres en avió, a través de FCBViatges, per assistir al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que disputaran l’Arsenal i el FC Barcelona a l’Emirates Stadium.

L’avió sortirà el mateix dia 23 de febrer en què se celebrarà el partit i tornarà un cop acabat l’enfrontament. Els preus són de 228 € per a socis i de 255 € per a penyistes, i no inclouen l’import de l’entrada.

Aquest desplaçament únicament s’ofereix a aquells socis o penyistes que disposin d’entrada.

Les places són limitades i el límit per garantir la sortida del vol xàrter és de 176 persones. La data límit d’inscripció és el 5 de febrer a les 12 hores.

Per més informació cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d'Halcon Viatges o Viatges Ecuador.

[[BOTOVERMELL::PROGRAMA DEL++DESPLAÇAMENT::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/211/403/original/VOL_01DIA_ARSENAL_-_cat_-.v1453741408.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut