Les curiositats de Víctor Tomás

Les curiositats de Víctor Tomás

El capità blaugrana ha signat la seva renovació fins a l’any 2020. Us expliquem una sèrie de curiositats al voltant de la seva trajectòria

Dijous al matí el capità blaugrana Víctor Tomás ha renovat el seu contracte fins a la fi de la temporada 2019/20. Ara és moment de mirar enrere i veure els detalls i les anècdotes que han marcat una vida plenament barcelonista.

1.- Víctor Tomás té un referent a casa en el món de l’handbol: el seu pare, Carles, havia estat jugador i entrenador.

2.- Tomás s’incorpora a les categories de formació del Barça el 1998. Abans havia jugat a l’Escola Sagrat Cor, a La Salle Bonanova, al Safa Horta i al Sant Martí.

3.- El seu debut amb el primer equip va ser la temporada 2001/02 davant L’Academia Octavio.

4.- El seu primer gol amb el primer equip el va fer a un porter que ara és prou conegut per ell: Xavi Pascual, llavors porter de l’Acadèmia Octavio.

5.- A Europa, el seu primer gol va ser el 16 de novembre del 2003 a Skopje (Macedònia) davant el Vardar. El gol 500 de Tomás a la Champions també va ser davant els macedonis, el 14 de noviembre del 2016.

6.- És capità del primer equip des de l’agost de l’any 2012, i substituïa un dels seus grans amics a la pista, Laszlo Nagy.

7.- Porta tatuat un dimoni al braç esquerre per recordar-li que ha de mantenir els peus a terra.

8.- Una de les seves aficions, quan no juga a handbol, és el pàdel, un esport que practica sempre que en té l’oportunitat.

9.- Tomás va ser l’home que va aixecar els set trofeus que el Barça d’handbol va assolir la temporada 2014/15, en què va realitzar un ple històric.

10.- A l’abril serà pare d’un nen. Seguint la tradició noruega, d’on és la seva dona, no decidiran el nom fins al moment del naixement.

11.- A més de viatjar amb la seva esposa, exportera de l’Handbol Castelldefels, a l’estiu, Tomás és organitzador del seu propi campus d’handbol, del qual ja s'han dut a terme tres edicions.

12.- El capità blaugrana és un apassionat de les xarxes socials. El podeu seguir al seu Twitter ( @VictorTomas8 ) i al seu Instagram ( @VictorTomas8 ) i al Facebook (www.facebook.com/VictorTomas8.Oficial). També té el seu propi lloc web: www.victortomas.com.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut