Bostjan Nachbar i Ludde Hakanson tornen al Palau vestint la samarreta del Baloncesto Sevilla

Bostjan Nachbar i Ludde Hakanson tornen al Palau vestint la samarreta del Baloncesto Sevilla

Dues i quatre temporades, respectivament, és el temps que van estar al Barça aquests dos jugadors que segueixen a l’ACB

Diu la dita que “des de petit s’ha de ser agraït”, i Bostjan Nachbar i Ludde Hakanson s’ho han pres al peu de la lletra. Ambdós van compartir dues temporades vestint la samarreta del Barça, malgrat que el base suec ja en duia dues quan Nachbar va fitxar pel conjunt barcelonista. Es mostren eternament agraïts pel seu pas pel Palau i enyoren, especialment en el cas de Nachbar, la competició de primer nivell.

Què significarà per als dos el partit de diumenge al Palau?

Boki: “El partit de diumenge serà molt especial. No només perquè he viscut les meves dues darreres temporades molt intensament, sinó perquè sempre estaré agraït al Barça i a la seva gent.”  

Ludde: “Tinc moltíssimes ganes de tornar a jugar al Palau un altre cop. Serà força estrany jugar contra la samarreta que he defensat les quatre darreres temporades.”

Què ha estat el Barça en la seva vida?  

Boki: “El Barça sempre será un club referència per a mi. És una gran institució per la qual tinc el meu més gran respecte. Els desitjo el millor a partir de diumenge.”

Ludde: “El Barça ho ha significat tot per a mi, com a jugador i com a persona. Ha estat casa meva durant uns quants anys i és on ho he après tot.”

Com és la seva vida actual?

Boki: “A Sevilla hi estic molt bé, però no puc negar que trobo a faltar la competició d’alt nivell. En tota la meva carrera esportiva a Europa sempre he estat acostumat a jugar dos partits per setmana i ara lluito per altres coses. La part positiva, que tinc molt més temps per a la meva família.”

Ludde: “La meva etapa a Riga ha estat molt positiva per a mi. Estava jugant dos partits per setmana i tenia un rol important a l’equip. La VTB és una bona lliga, però quan va sortir l’oportunitat de jugar a l’ACB no m’ho vaig pensar dos cops.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut