L’Espanya de Paco Sedano i Lin es proclama campiona d’Europa de futbol sala

El combinat espanyol guanya el campionat d’Europa per setena vegada a la seva història

Els jugadors del FC Barcelona Lassa de futbol sala Paco Sedano i Lin ja tenen un nou títol al seu palmarès. Es tracta del campionat d’Europa de futbol sala, després de vèncer Rússia a la final del torneig amb la selecció espanyola (3-7).

Titular, el porter ha estat important en un partit que ha començat amb oportunitats per a tots dos equips i en què Paco Sedano ha hagut de lluir-s'hi per aturar els xuts dels jugadors russos. Els jugador d’ElPozo Múrcia Miguelín ha tingut la primera oportunitat per marcar, però la seva voleia ha anat al travesser, acció que ha començat a indicar el perill dels atacs del combinat espanyol. Però al minut vuit de joc Alex ha rematat de primeres una jugada a pilota aturada per inaugurar el marcador.

Cinc minuts brillants

Els cinc minuts finals dels espanyols han estat molt bons i Pola, després d’un robatori de Rivillos, ha fet el segon. Un minut més tard el mateix Rivillos ha marcat en una altra jugada d’estratègia. I quan encara no s’havien refet del tercer, Pola ha fet el doblet després d’un robatori al mig del camp i un xut des dels 10 metres que ha batut el porter rus Gustavo. A només cinc segons per anar cap als vestidors, Rómulo ha marcat en un xut creuat que Sedano no ha pogut aturar.

Rematen a la segona part

Només tornar del descans, Raúl Campos ha tingut l’oportunitat de marcar a la mitja volta, però el porter rus ha aturat el seu xut. I no ha estat fins que s’ha passat l’equador de la segona part que el mallorquí Miguelín ha recuperat una pilota i, des del seu propi camp, ha fet el cinquè gol. Amb els russos bolcats en atac, i amb el porter jugador, Robinho ha escurçat les diferències amb un xut creuat des de la banda esquerra. Sedano ha estat fonamental una altra vegada després d’aturar una rematada de Rómulo que hauria pogut pujar al marcador, i uns minuts després Miguelín ha tornat a recuperar una pilota i, des del seu propi camp, ha tornat a marcar, després que Sedano aturés un xut rus. Aprofitant el porter jugador, Rivillos ha fet el setè a per Espanya, i quan només quedaven 15 segons Milovanov ha marcat d’esperó per tancar el marcador en 3-7.