Actuació destacada dels atletes blaugrana

Ilias Fifa, en cros, i Cristina Lara, als 60 i els 200 metres, els més destacats del cap de setmana

Aquest cap de setmana l’equip d’atletisme del FC Barcelona va disputar dues proves. Per una banda, Fontajau va ser la seu del Campionat de Catalunya de Cros, mentre que a Sabadell es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut de Pista Coberta. I en tots dos el Barça va tenir una actuació destacada.

Ilias Fifa, dominador

El blaugrana Ilias Fifa es va proclamar campió de la prova absoluta masculina, i el seu company d’equip Mohamed Zarhouny va acabar en tercera posició. Marta Galimany va acabar en segona posició a l’absolut femení. En la categoria de promesa femení, les atletes blaugrana Paula Hritiuc i Ingrid Pino van finalitzar en primera i segona posició, mentre que en el promesa masculí els atletes culers van ocupar les primeres tres places. És destacable també la primera posició en homes i dones en equips.

Gran actuació a Sabadell

A més del Campionat de Catalunya de Cros, Sabadell va acollir el Campionat de Catalunya de Pista Coberta. Els atletes blaugrana van sumar un total de deu medalles d’or, sis de plata i tres de bronze entre els nois i les noies. Cristina Lara va aconseguir el rècord del campionat en 60 metres (7.44) i el rècord de Catalunya en 200 metres en categoria promesa (23.94).