FC Barcelona Lassa B, 5 – Plásticos Romero Cartagena, 2. Tornen a guanyar

Els d’Andreu Plaza s’imposen al segon classificat de la categoria a la Ciutat Esportiva

El FC Barcelona Lassa B es va retrobar amb la victòria després del partit del dissabte 13 de febrer davant del Plásticos Romero Cartagena per 5-2. Després de sumar els tres punts, els culers es mantenen en la cinquena posició amb 37 punts, a només un del quart, l’Hèrcules San Vicente.

Els de Cartagena van sortir a la pista amb la intenció de tancar el partit al més aviat possible, i al minut tres Jesús va avançar el seu equip amb el primer gol. Els blaugranes no van defallir i van començar a fer el seu joc. Però, tot i les nombroses arribades a la porteria rival, el gol no arribava, fins que Álvaro va marcar l’empat a l’equador del primer temps en una gran jugada de tot l’equip que ell va rematar al segon pal.

Sentencien a la segona part

El porter Chico va veure la vermella directa i els deixebles de Plaza no van desaprofitar aquesta ocasió. Així, va ser Amores qui va avançar els blaugranes al minut 28. L’Hèrcules va sortir amb el porter jugador, però una errada defensiva va permetre que Raúl Gómez fes el tercer i Oussama, el quart, en tan sols quatre minuts de diferència. Els visitants estaven abocats en atac i van reduir diferències a dos minuts del final gràcies a Rubén Zamora. Però la sentència final va arribar quan el porter culer, Joan Miñano, va fer el cinquè i definitiu gol amb el temps pràcticament acabat per donar l’onzena victòria de la temporada al filial blaugrana.