Bateria, líder del Brasil al Premundial

Bateria, líder del Brasil al Premundial

El blaugrana ha estat el màxim golejador i escollit com a millor jugador del torneig

Paco Sedano i Lin van guanyar el Campionat d’Europa davant Rússia per 7-3, però el Barça Lassa tenia un altre jugador convocat amb la seva selecció. Bateria estava jugant el Premundial al Paraguai i el Brasil va guanyar amb el brasiler com a gran figura del seu país.

El jugador brasiler va ajudar la seva selecció a vèncer al Premundial per 4-0 en una final contra l'Argentina, però a més va ser nomenat millor jugador del campionat i màxim golejador del torneig, amb sis gols. El blaugrana s’ha convertit en la referència del combinat brasiler, i la prova d’això és l’MVP del Premundial i haver aconseguit el Pitxitxi en un equip en què el talent ofensiu és un dels senyals d’identitat.

Mundial de Colòmbia

El Brasil jugarà a finals del 2016 el Mundial a Colòmbia i es trobarà a Espanya per intentar mantenir l’hegemonia mundial del futbol sala. Dels set Mundials disputats fins ara, el Brasil domina amb cinc, amb victòries en els dos darrers, mentre que Espanya ha vençut en els altres dos, disputats a Guatemala i Tailàndia el 2000 i el 2004, respectivament. Els brasilers han jugat sis finals, mentre que els espanyols ho han fet en les cinc darreres edicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut