Barça TV emet aquest dimecres a la nit ‘Josep Suñol: un crit valent’

Barça TV emet aquest dimecres a la nit ‘Josep Suñol: un crit valent’

El documental s’emetrà a les 22 hores, conjuntament amb una tertúlia en què participen el vicepresident del FC Barcelona Carles Vilarrubí, el director Francesc Escribano, l’actor Pere Arquillué i l'historiador Carles Santacana

Barça TV emetrà demà, dimecres 17 de febrer, a les 22 hores, el documental Josep Suñol: un crit valent, un projecte que ha estat impulsat i produït pel FC Barcelona i que té la voluntat de ser un homenatge vibrant i original a la figura i l’obra de Josep Suñol, el president barcelonista que va ser assassinat per les tropes franquistes a l’agost del 1936.

El documental té una durada de 50 minuts i compta amb elements de ficció. També recull els testimonis de diferents personatges de la vida barcelonista.

El documental, realitzat per Minoria Absoluta, serà emès aquest vespre per Barça TV conjuntament amb una tertúlia en què participen el vicepresident de l’Àrea Internacional i Institucional, Carles Vilarrubí, a més del director de la pel·lícula, Francesc Escribano, l’actor Pere Arquillué, que interpreta la figura de Josep Suñol, i l’historiador Carles Santacana.   

Després de ser presentat en societat el 18 de gener amb una projecció al cinema Aribau amb la presència de les principals autoritats del país, encapçalades pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, el dimarts 9 de febrer va ser emesa per primera vegada a la televisió, dins el programa Sense Ficció de TV3, una emissió que va aconseguir la màxima audiència a Catalunya al prime time d’aquell dia amb 436.000 espectadors.

Josep Suñol: un crit valent ha estat el colofó de l’Any Suñol, que la Junta Directiva blaugrana va dedicar a la restauració de la figura històrica de Josep Suñol i Garriga durant el 2015, vuitanta anys després del seu assassinat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut