Carnet gratuït per als socis amb discapacitat psíquica i 5 anys d'antiguitat com a soci

Carnet gratuït per als socis amb discapacitat psíquica i 5 anys d'antiguitat com a soci

Aquesta iniciativa s'engloba dins el programa "Fem Família" de l'Àrea Social del FC Barcelona

El FC Barcelona ofereix des de l’any 2016 la gratuïtat del carnet de soci a tots aquells membres del Club amb discapacitat psíquica/intel·lectual i un mínim de 5 anys d’antiguitat de soci que ho sol·licitin. Aquest carnet, que s’engloba dins de les iniciatives que acull el programa “Fem Família”, té l’objectiu d’oferir avantatges econòmics a aquests socis amb discapacitat intel·lectual i mantenir la voluntat de facilitar i millorar el servei que ofereix l’Àrea Social del Club als col·lectius més desfavorits.

El carnet de soci s’expedirà a partir de l’1 de març de forma gratuïta a aquells socis que acreditin la seva discapacitat psíquica/intel·lectual, amb grau igual o superior al 33%.

On es pot demanar?

El carnet, físicament serà el mateix que fins ara, i la seva gratuïtat caldrà sol·licitar-la presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, pels tutors legals o pels mateixos interessats majors d’edat amb autonomia legal, que hauran d’aportar el corresponent certificat de discapacitat expedit per la Generalitat de Catalunya a través del Centre d’Atenció al Discapacitat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut