‘MAMMA MIA!’ al Teatre Tívoli amb descompte especial per a socis

‘MAMMA MIA!’ al Teatre Tívoli amb descompte especial per a socis

Fins al 27 de febrer de 2016. 20% de descompte per a les funcions de dimarts a divendres entre el 16 i el 26 de febrer. Promoció no vàlida per a la zona de Platea Preferent. Resta de funcions a PVP.

MAMMA MIA! EL MUSICAL AMB LES CANÇONS DE ABBA
Una mare, una filla, tres possibles pares i un casament que mai oblidaràs.

Amb un magnífic elenc encapçalat per Nina, MAMMA MIA! és tota una injecció d'energia positiva que ha aconseguit convertir-se en un fenomen mundial amb què ballaràs, cantaràs i riuràs, mentre viatges al costat més optimista i reconfortant de la vida.
Aquesta superproducció construïda al voltant de les enganxoses i inoblidables cançons d'ABBA, ja ha enamorat a més de 54 milions d'espectadors a tot el món, s'ha representat fins a 440 ciutats i, després de 16 anys en cartell ininterrompudament, continua representant-se amb gran èxit al West End londinenc.
Com resistir-s’hi?

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/937-mamma-mia.aspx::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través del següent enllaç:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://proticketing.com/promentrada_empreses/ca_ES/entradas/evento/3340::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut