Gabri Garcia: “Arribem en un bon moment i amb un joc creixent”

Gabri Garcia: “Arribem en un bon moment i amb un joc creixent”

De gran desconegut a equip de moda, així és el Midtjylland danès, rival del Juvenil A als quarts de la UEFA Youth League Morer i Carbonell són baixa per lesió, mentre que la resta de 23 jugadors estan disponibles

Ja només falten unes hores pel retorn a la competició europea del Juvenil A. El tècnic, Gabri García, ha analitzat per Barça TV i www.fcbarcelona.cat els últims retocs i el rival: “Fins fa pocs dies era desconegut, però l’última setmana s’ha posat de moda, ja que el seu primer equip ha jugat i guanyat contra el Manchester United i el juvenil jugarà contra nosaltres”.

Horari atípic però el Mini pot ser decisiu

Gabri que fa una setmana reconeixia que no tenien gaire informació del rival, afirma que és més difícil del que pot semblar: “Futbolísticament tenim poques referencies fins ara, nosaltres tenim l’últim partit que van jugar contra l’Atlético i que els van eliminar. El que hem vist és un equip molt físic, amb jugadors la majoria d’ells internacionals per Dinamarca, amb alternatives de joc i amb joc directe”. Preguntat per l’horari, el de Sallent deia que: “No crec que afecti gaire el canvi d’horari, però si que estem acostumats a jugar més tard. Hagués preferit jugar a les sis perquè vingui més gent a veure’ns, així la gent pot conèixer més al juvenil, als jugadors, però al final la televisió ens obliga a jugar a aquest horari. Espero que ens adaptem bé”. Seguint aquesta línia, espera que el Mini jugui un paper important: “Espero que el Mini ens ajudi. Al sorteig el que més demanàvem era el camp. A aquestes alçades tots són rivals importants. La prioritat era poder jugar al Mini”. Finalment, Gabri creu en els seus per passar a quarts: “Crec que arribem en un bon moment, en una bona dinàmica de resultats amb un joc creixent cada partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut