L’Infantil A referma el seu liderat

L’Infantil A referma el seu liderat

Els de Carles Martínez superen per 1-6 el Gimnàstic Manresa i ja avantatgen en 6 punts el segon classificat en una jornada gairebé perfecta per al futbol formatiu amateur blaugrana

CADET A – GIMNÀSTIC MANRESA

Ajornat fins el 6 d’abril

El Cadet A ha ajornat el seu partit amb el Gimnàstic Manresa fins al 6 d’abril a causa de la disputa, per part de la Selecció Catalana, de la segona fase del Campionat d’Espanya Sub-16. Catalunya, que comptava amb la presència de 5 jugadors blaugrana, va quedar eliminada després de perdre amb el València (2-3) i guanyar a Extremadura per 6-1. El Cadet A, líder de la Divisió d’Honor amb dos punts d’avantatge sobre l’Espanyol, jugarà la propera jornada al camp del Prat.

 

SABADELL B – CADET B

La dissetena victòria consecutiva (0-3)

El Cadet B de Cristian Catena segueix intractable a la Lliga Preferent i va sumar una nova victòria contra el Sabadell per 0 gols a 3. Nils Mortímer, amb el setzè gol de la temporada, i Miguel Ángel Ramírez, amb el tretzè, van marcar a la primera part, als minuts 5 i 36, i Ivan Bravo ho va fer a la segona (min 76). Els blaugranes segueixen dominant amb mà de ferro la seva Lliga, amb 17 victòries en 17 partits i un total de 80 gols anotats, i avantatgen la Rapitenca, el segon classificat, en 9 punts. La propera jornada rebran la visita del cinquè classificat, el Vilanova CF.

 

GIMNÀSTIC MANRESA – INFANTIL A

Triomf clau, i més líders (1-6)

Victòria dels nois de Carles Martínez en un partit que van sentenciar als minuts finals. La primera part va ser igualada. Els blaugranes es van avançar amb dos gols ràpids de Pablo Moreno (m. 4) i Moriba Korouma (min 12), però Marcel Oliva va retallar distàncies per als locals (min 12). A la segona part, un imparable Pablo Moreno va completar el seu triplet –ja suma 48 gols aquest any-, i els gols de Roberto Navarro i Gerard Fernández als últims instants de partit van certificar un nou triomf per a un Infantil A que ja suma 52 punts i 99 gols a favor. El Barça és més líder de la Divisió d’Honor després de la derrota de l’Espanyol davant el Cornellà per 1-0, que avança els blanc-i-blaus i se situa segon classificat a sis punts dels blaugranes.

 

INFANTIL B – VILADECANS

Gran resultat per consolidar el liderat (4-0)

L’Infantil B de Sergi Milà va fer dissabte tot un exercici de paciència per poder superar un Viladecans que va resistir amb el 0-0 a la primera meitat. Gabriel Martínez va fer el primer gol al minut 44 i Mamadou, amb un triplet, entre els minuts 46 i 63, va sentenciar el matx. Amb aquesta gran actuació, Mamadou es referma com el Pitxitxi de l’equip amb 14 gols. Els jugadors de Sergi Milà, després d’aquest nou triomf, segueixen líders a la classificació amb 46 punts i 59 gols a favor en 17 partits. La propera jornada juguen al difícil camp del quart classificat, el Marianao Poblet.

 

ALEVÍ A – SANT JOAN DESPÍ

Partit entre setmana per mantenir el registre immaculat

Els jugadors dirigits per Marc Serra no han disputat el partit de la jornada 19 aquest cap de setmana. L’Aleví A jugarà aquest dimarts, 23 de febrer, a la Ciutat Esportiva contra el Sant Joan Despí en partit corresponent a la Lliga Preferent de futbol 7 (19.00 hores). Els blaugranes seguiran primers sigui quin sigui el resultat d’aquest matx. Ara per ara, el balanç és impecable: 18 victòries en 18 partits i 175 gols a favor en una temporada fantàstica dels jugadors de Marc Serra, que només han rebut 10 gols en el que va de campionat.

 

ALEVÍ B – BADALONA

Victòria consolidada en un bon primer temps (5-0)

Triomf incontestable dels nois de Jordi Font, que van dominar en tot moment el partit. Davant d’un rival perillós i físicament molt fort, l’equip blaugrana va anul·lar els davanters rivals, i el doblet de Joan Gázquez, autor del 3-0 i el 4-0 en els minuts 25 i 26, i els gols d’Ilias (min 8), Roger Martínez (min 18) i Álvaro Millán (min 55) van certificar el 5-0. El conjunt blaugrana va assegurar la victòria a la primera meitat, i la diferència no va ser més ample a causa de la gran actuació del porter del Badalona a la segona part. Amb aquest triomf, l’Aleví A suma 54 punts, dos més que l’Espanyol, amb el qual manté el seu particular frec a frec al Grup 2 de la Lliga Preferent.

 

C EFO 87 – ALEVÍ C

La sentència arriba a la segona part (0-4)

L’Aleví C va aconseguir la victòria a Olesa gràcies al bon paper dels màxims golejadors de l’equip. Pau Ortega va obrir la llauna (min 30), Llorenç Ferrés va eixamplar la diferència (min 48) i Bilal Achhiba, per partida doble (min 51 i min 60), va arrodonir la victòria. Achhiba es consolida com a Pitxitxi de l’equip amb 19 dianes aquesta temporada. Els jugadors entrenats per Òscar Jorquera es mantenen al capdavant de la classificació, encara invictes, amb 47 punts en 17 jornades i 101 gols a favor, i superen en sis punts el segon classificat, el Cornellà C.

 

PB CINC COPES – ALEVÍ D

Primera derrota de la temporada (5-4)

Els jugadors de Daniel Horcas van patir la primera derrota de la temporada que, malgrat tot, no impedeix que els blaugranes segueixin líders del Grup 2 de la Lliga de Primera Divisió. L’Aleví D es va avançar al marcador amb un doblet de Jan Molina, però els locals van igualar el resultat. Raúl Alarcón tornava a avançar els blaugranes, però el rival es va aconseguir posar per davant per la mínima (4-3). Izan Sánchez va aconseguir l’empat, ja al minut 55, però poc després els blaugranes van encaixar el cinquè i definitiu gol. Malgrat perdre el primer partit d’aquesta temporada, el Barça es manté en 1ª posició, amb 46 punts de 51 possibles i 109 gols a favor, amb dos punts d’avantatge sobre la Vila Olímpica.

 

NATACIÓ TERRASSA – BENJAMÍ A

Victòria a la Lliga entre setmana (0-11) i la maledicció dels penals a Còrdova

El Benjamí A es va imposar al Natació Terrassa per 0-11 en partit disputat dimecres passat a causa del doble compromís dels nois de Jordi Pérez a Còrdova. Héctor Fort, amb cinc dianes, Arnau Pradas (2), Marc Guiu (2) i Pol Montesinos (2) van anotar els gols de la victòria d’un Benjamí A que es manté líder amb 14 punts d’avantatge sobre el Sant Andreu.

Copa Fábrica de Talento i Torneig de Miralbaida

La maledicció dels penals es va acarnissar, en canvi, amb el Benjamí A als dos tornejos que va disputar a Còrdova. Dissabte, a la Copa Fábrica de Talento, va quedar eliminat a les semifinals després d’empatar 2-2 amb el Sevilla, que es va avançar en dues accions a pilota aturada. Els blaugranes van caure per 5-6 a la tanda de penals tot i que es van plantar als quarts de final del torneig sense rebre ni un sol gol i superant àmpliament els seus rivals: la Fundació Còrdova (8-0), La Rambla (8-0), el Gaspar Gálvez (6-0), el Salvador Allende (5-0) i els Víkings d’Oslo (3-0). Als quarts de final va arribar el primer gol en contra tot i que no comportés cap efecte, ja que els blaugranes van guanyar per 3 a 1 el Màlaga. Malauradament, els blaugranes no van aconseguir superar el Sevilla a les semifinals. En el partit pel tercer lloc, el Benjamí A va superar la Fundació Còrdova per 4-0. Enric Gisbert va ser el màxim golejador de la competició.

Diumenge, el conjunt barcelonista va arribar a la final del Torneig de Miralbaida, on també va caure a la tanda de penals davant del Còrdova. El partit va acabar amb 1-1, però el conjunt andalús va estar més encertat des dels 11 metres (2-3). Tot i això, el torneig dels blaugranes va ser immaculat: van superar el Peloteros, l’Alcolea, el Miralbaida i a les semifinals, el Ribera Guadalquivir, però no van poder aixecar la copa de campions en el partit decisiu.

 

BENJAMÍ B – ESCOLA MATARÓ

Gran reacció per seguir sumant (4-1)

El Benjamí B va saber superar el Mataró després d’una primera part molt igualada. Pau León va avançar els blaugranes (min 10) i un parell d’aturades de molt mèrit d’Èrik Cava van ser decisives per conservar l’avantatge que s’havia aconseguit a la primera part. Just a l’inici de la segona part, els mataronins van aconseguir empatar a pilota aturada, però Mateo Sciancalepore va aconseguir avançar novament el Benjamí B amb un fort xut ajustat al pal (min 30) i novament Pau León va aconseguir anotar amb un gran gol per l’escaire aprofitant una molt bona acció individual de Nico Expósito (min 35). Daniel Gudjohnsen va arrodonir la victòria amb un xut potent que va superar el meta rival (min 45). Els jugadors entrenats per David Sánchez, amb aquest resultat, acumulen 8 jornades consecutives sense perdre, de les quals 7 són victòries i es mantenen en 3a posició, amb 44 punts i 77 gols en 19 jornades, a 8 punts del líder, l’RCD Espanyol.

 

MARIANAO POBLET – BENJAMÍ C

Desena victòria consecutiva (0-4)

Els jugadors entrenats per Albert Puig van superar el Marianao Poblet per 0 gols a 4. Arnau Herrero (min 15), Pol Caramés, en pròpia porta, i Lamine Yamal Nasraoui en dues ocasions (min 23 i min 35) van ser els encarregats de decantar el partit a favor dels blaugranes. Amb els dos d’aquest partit, Nasraoui ja suma 32 gols aquesta temporada i lidera el Pitxitxi del seu grup. Amb aquest triomf, el Benjamí C es manté en segona posició, amb 46 punts amb 94 gols després de 17 jornades, i continua a 5 punts del líder, el Cornellà C.

 

BENJAMÍ D – SANT ILDEFONS

Àmplia golejada i segueixen invictes (12-2)

El Benjamí D va aconseguir un gran triomf contra el Sant Ildefons per 12 gols a 2 en un molt bon partit dels jugadors entrenats per Marc Alexandre Pintó. Iker del Moral, amb 6 dianes, Landry Céphas Farré, amb 3, Xavi Castellanos, Gibert Jordana i Joel Escaler van ser els golejadors. Els jugadors de l’equip de Pintó segueixen amb un registre immaculat amb 12 victòries en 12 partits i 90 gols anotats. La seva tercera posició a la classificació es deu als cinc partits ajornats que encara té respecte als seus rivals. El Benjamí D disputarà aquest dimecres, 24 de febrer, el matx que l’enfrontarà al PB Cinc Copes a les 19.15 hores a la Ciutat Esportiva.

 

PREBENJAMÍ – CORBERA A

Segueix escalant a la taula (3-2)

El Prebenjamí va aconseguir superar el Corbera per 3 gols a 2. Els visitants es van avançar al marcador però Broulaye Chama en dues ocasions i Arnau Mares van capgirar el marcador que assegurava el triomf, malgrat el segon gol del Corbera. Amb aquest resultat, el conjunt entrenat per Juan Antonio Gil puja fins la setena posició, amb 5 partits encara ajornats, i suma 28 punts en 12 partits amb 45 gols a favor. El Prebenjamí jugarà aquest proper dimarts, 23 de febrer, contra el Vinyets Molí-Vell a les 19.15 hores a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut