Barça Lassa – Movistar Inter: Duel entre els dos millors atacs

Barça Lassa – Movistar Inter: Duel entre els dos millors atacs

El Barça Lassa intentarà vèncer els madrilenys en una lluita entre els dos millors equips aquesta temporada a la LNFS

El Barça Lassa jugarà dissabte 27 de febrer a partir de les 13 h (Teledeporte i Esport3) el partit corresponent a la 22a jornada de la LNFS davant del Movistar Inter, actual líder de la competició.

Tot i caure derrotats a la tornada de les semis de la Copa del Rei dimarts passat, els blaugranes tenen una bona oportunitat de poder oblidar la no classificació per a la final en cas de guanyar els madrilenys. Els separen set punts a la classificació, però si queda alguna possibilitat d’optar a la primera plaça, passa únicament per la victòria al Palau davant de l’actual campió de Lliga.

Els millors atacs de la LNFS

El Barça Lassa ha guanyat set dels darrers vuit partits disputats a la LNFS i només n’ha empatat un en aquest període. Els de Carmona són el segon millor atac de la competició amb 110 gols marcats a només quatre del millor, precisament el Movistar Inter. Els blaugranes són també el segon millor atac a la seva pista a més de ser la tercera millor defensa de tota la LNFS, només darrere dels madrilenys i del Ribera Navarra.

Molt més que Ricardinho

A la prèvia del partit, tant Marc Carmona com Dyego van advertir que entre els perills del Movistar Inter no consta únicament el portuguès Ricardinho. La base de la selecció espanyola que recentment es va proclamar campiona d’Europa és del Movistar Inter i jugadors com Pola, Rivillos, Cardinal, Rafael i el porter Jesús Herrero estan entre els millors d’aquest esport i serà necessari estar concentrats en defensa per cometre els mínims errors i tenir opcions a la victòria.

Derrota a la primera volta

En el partit de la primera volta disputat a Torrejón d’Ardoz, els de Marc Carmona van caure per 3-1 en un enfrontament en què el pitjor va ser la lesió de Sergio Lozano a la primera part en una jugada fortuïta. Des de llavors, el blaugrana encara no ha pogut disputar cap partit tot i que al partit de Copa del Rei de fa ara uns dies, va tornar a ser convocat després de passar-se quatre mesos fora de les pistes. Aicardo va ser el golejador culer al partit d’anada en transformar un doble penal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut