Gerard López i Andrés Palop, de companys d’equip a tècnics rivals

Gerard López i Andrés Palop, de companys d’equip a tècnics rivals

El granollerí i l'exporter van compartir vestidor al València CF la temporada 1999/00, i aquesta jornada es veuran les cares a la banqueta del Barça B i de l’Alcoià

Les voltes que fa la vida. Qui els ho havia de dir, a Gerard López i Andrés Palop la temporada 1999/00, quan compartien vestidor al València CF d’Héctor Cúper, que 16 anys després s’enfrontarien com a rivals a les banquetes del Barça B i de l'Alcoià. Aquella temporada Gerard López, que tenia 20 anys, va jugar 33 partits i va marcar quatre gols, mentre que Palop va disputar-ne 15 i va rebre 13 gols. Tots dos van guanyar la Supercopa d’Espanya a principis de la temporada. Aquest diumenge es tornaran a veure les cares a El Collao, un escenari on el Barça B intentarà allargar la seva ratxa de victòries i empatar a punts amb l’Alcoià. En el partit de la primera volta, amb els dos mateixos equips, Gerard va vèncer Palop al Miniestadi (1-0).

Un equip d’entrenadors

Gerard López i Andrés Palop no són els únics que han triat el camí de tècnic. Perquè, d’aquella plantilla, hi ha fins a set entrenadors consolidats. Són Gerard i Palop, però també Miroslav Djukic (Hèrcules, Valladolid, València, Còrdova), Mauricio Pellegrino (València, Estudiantes, Independiente), Miguel Ángel Angulo (segon entrenador al València CF actual), Òscar Garcia (Maccabi, Brighton, Watford, RedBull Salzburg) i Luis Milla (Sub-21 espanyola, Lugo). D’altra banda, alguns jugadors d’aquell equip, com ara Carboni, Juan Sánchez o Alain Roche, han exercit de directors esportius i secretaris tècnics en algun equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut