L'Arsenal cau a Old Trafford contra el Manchester United (2-3)

Els de Wenger tornen a perdre a la Premier League, aquest cop al ‘Teatre dels Somnis’, i sumen tres partits consecutius sense guanyar

L’Arsenal ha sumat aquest diumenge la seva segona derrota de la setmana. Aquest dimarts els londinencs van caure derrotats contra el FC Barcelona (0-2), amb dos gols de Leo Messi al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, i aquest diumenge el seu botxí ha estat el United de Louis Van Gaal, que ha aconseguit el triomf a Old Trafford (3-2).

Tot i que els de Wenger han buscat tenir la iniciativa del joc, amb dos gols gairebé consecutius del jove Marcus Rashford, que disputava el seu segon matx amb els red devils (min 28, min 31), han sorprès els jugadors londinencs. Tot i això, els de la capital britànica han reaccionat i han escurçat distàncies amb una rematada de cap de Welbeck al minut 40, després d’una falta executada per Mesut Özil. L’Arsenal ha intentat igualar el marcador als darrers minuts de la primera meitat, però el Manchester United ha aguantat bé les embranzides atacants d’Alexis Sánchez i companyia.

A la segona meitat el partit s’ha calmat, s’ha jugat molt més a controlar la pilota, i qui ha tornat a colpejar ha estat l’equip local, que ha anotat l’1-3 mitjançant Ander Herrera, que, amb l’ajuda de Koscielny, ha pogut batre Petr Cech al minut 65. Tot i el resultat, els gunners no s’han donat per vençuts i han tornat a reduir diferències amb un bon gol de Mesut Özil al minut 69, però no han pogut empatar el matx.

Amb aquesta derrota, l’Arsenal és tercer de la Premier League, a 5 punts de diferència del Leicester City i a tres del Tottenham de Mauricio Pochettino, segon classificat.