CAI Saragossa – Barça Lassa: Amb ganes de seguir sumant

CAI Saragossa – Barça Lassa: Amb ganes de seguir sumant

El Barça Lassa afronta aquest diumenge un nou repte a la pista del CAI (19.30 hores, Canal+ Deportes)

La Lliga Endesa torna a centrar l’atenció del Barça Lassa. Els blaugranes estan signant el millor inici de temporada dels últims 15 anys (fins ara, el balanç és de 18 victòries i només dues derrotes), però el calendari manté la seva exigència. Tot just 48 hores després de la victòria contra l’Olympiacos l’equip s’ha de mentalitzar per afrontar un nou test a la sempre difícil pista del CAI Saragossa. Pascual no podrà comptar amb Lawal i Abrines, lesionats, ni amb Dorsey, que no està inscrit per disputar la Lliga Endesa.

“Serà un partit complicat pels dos equips. Ells estan disputant una eliminatòria d’Eurocup i imagino que hi tenen moltes esperances dipositades. Nosaltres venim de jugar un partit molt dur davant l’Olympiacos. Crec que l’equip que estigui més mentalitzat i centrat en aquest partit tindrà més opcions”, assegurava aquest dissabte Pau Ribas. “El CAI és un equip diferent del que ens vam trobar al principi de la temporada. Van passar un mal moment però han fitxat nous jugadors, estan molt millor i comencen a guanyar més partits. A Saragossa sempre és complicat guanyar-hi”, afegia l’escorta del Barça Lassa.

Un rival en línia ascendent

El CAI ha disputat un total de nou partits com a local a la Lliga i el balanç és de quatre victòries i cinc derrotes. El conjunt aragonès té jugadors com Kravtsov, Jelovac, Sastre o Bellas, tots ells capaços de crear problemes a qualsevol rival. El Barça Lassa arriba al duel com l’equip amb la millor defensa de la Lliga i a només un triomf del primer classificat, el València Basket.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut