Un altre cap de setmana victoriós al planter femení

Un altre cap de setmana victoriós al planter femení

Els tres equips de base van vèncer els seus respectius compromisos per seguir liderant les lligues

Novament, el planter femení blaugrana ha comptat els seus partits per victòries. A continuació repassem el partit dels tres equips de base del Barça, que lideren els seus respectius campionats:

Femení B – PB La Roca (1-0)
El líder de la Segona Divisió li va costar general el seu futbol habitual davant d’un rival molt tancat. En una primera meitat de domini total i poques ocasions, Paula va firmar el solitari gol de la tarda a la mitja hora de joc. A la segona meitat, el filial va disposar de dos travessers amb els que hauria pogut ampliar l’avantatge. Tampoc va fallar el segon, el Seagull, i es manté la distància de cinc punts al capdavant de la Segona Divisió.

Juvenil-Cadet – Levante Las Planas (9-1)
Les noies d’Albert Tauste van mostrar un poder de reacció important. Al minut 1 s’avançaven les visitants, però el conjunt blaugrana es va refer immediatament (al minut 7 ja havia remuntat) i no va tenir pietat. En una bona actuació col·lectiva, van marcar Maria Benedicto (2), Clàudia Pina (2), Mireia Carrasco, Andrea Martínez, Anna Torrodà, Laia Codina i Marta Vilarrasa.

Barberà – Infantil-Aleví (0-22)
Les culers van golejar àmpliament el cuer de la Lliga a domicili. Viktoria Adrianova (3), Nerea Sánchez, Berta Gras, Natalia Muñoz (2), Jana Fernández (3), Valeria Trujillo (2), Bruna Vilamala (4), Alicia Infante (3), Carla Aceituno, Jordina Colomer i Ariadna Mingueza es van repartir les dianes. Les de David Forcat, que han guanyat tots els partits, ja sumen 193 gols en 18 jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut